TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Reprezentacja na MŚ 2006 w Niemczech

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Reprezentacja na MŚ 2006 w Niemczech

Postprzez LucaS » 15 Maj 2006, 21:05

PostUA:

Witam :)

Jak podoba wam się 23-osobowa kadra na MŚ :?:

Mnie osobiście zaszokowały dwie decyzje selekcjonera: nie powołanie Dudka i Frankowskiego :smile: Ale miejmy nadzieje, że to dobra decyzja :!: Ogólnie za Rasiaka powołałbym Saganowskiego. Ale skład mi się podoba :)

Za to niezmiernie się ciesze, że powołany został Paweł Brożek :grin:

Kadra reprezentacji Polski:

bramkarze - Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (West Bromwich Albion), Łukasz Fabiański (Legia Warszawa);
obrońcy - Jacek Bąk (Al-Ryyan), Marcin Baszczyński (Wisła Kraków), Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela), Mariusz Jop (FK Moskwa), Seweryn Gancarczyk (Metallist Charków), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Dariusz Dudka (Wisła Kraków);

pomocnicy - Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Kamil Kosowski (FC Southampton), Jacek Krzynówek (Bayer Leverkusen), Sebastian Mila (Austria Wiedeń), Mirosław Szymkowiak (Trabzonspor), Radosław Sobolewski (Wisła Kraków), Arkadiusz Radomski (Austria Wiedeń), Piotr Giza (Cracovia Kraków), Damian Gorawski (FK Moskwa);

napastnicy - Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Grzegorz Rasiak (FC Southampton), Ireneusz Jeleń (Wisła Płock), Paweł Brożek (Wisła Kraków).
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez komandos » 15 Maj 2006, 21:30

PostUA:

Frankowski jest bez formy wiec dobra decyzja , Dudek nie gra w klubie wiec tez dobra decyzja , nie wiem co robi w skladzie tylko Sebastian "wywrotka" Mila tez gosciu co dotknie piłkę zaraz sie przewroci i zaskoczeniem dla mnie jest Piotr Giza... reszta ok [chociaz z taka forma to bedzie blamaz na MŚ ].
Ashes to ashes , Dust to dust... AMEN !!!
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Postprzez Chief » 15 Maj 2006, 22:05

PostUA:

no mila jak mila ale szymkowiak ma niezle tendencje do wywracania !!!

Franek formy nie ma ale mogłby sie rozbudzic do mundialu.
jesli chodzi o napad to brozek i jelen to nie był dobry wybór.
Juz o wiele bardziej bym widzial franka, saganowskiego lub sosina.

a tu taka niespodzianka.

Pozdrawiam i ciekawe jak to wszystko bedzie

czekam na mundial
mam nadzieje ze sie nie skompromitujemy jak po korei.
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez wojtas1125554 » 15 Maj 2006, 22:11

PostUA:

siemka
Ja nielubie nogi więc niebęde się wypowiadać ale mam wielką proźbe "Lucas zmień podpis"
ps.posty wczytują się po 5-6min.
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez dublok » 16 Maj 2006, 08:36

PostUA:

Mnie ogólnie nie podoba się ten skład.
Zamist "napastnika" Rasiaka dałbym Franka bo tak obiektywnie patrząc to gdyby nie Tomek to Janas na te MŚ by raczej nie pojechał...Ale cóż jego decyzja.
Za Brożka dałbym Saganowskiego bo jest bardziej ograny w Europie niż piłkarz Wisły.
Mila to w ogóle brak słów. Tomaszewski dobrze napisał "Pupil Mila". Aż się czasami nóż otwiera... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ale najlepsze jest to: gdzieś na forum na onecie dotyczącym tych powołań przeczytałem najlepsze zdanie: "Jaki trener taki skład" i wszystko jasne 8) 8) 8) 8)
Jazda, jazda, jazda Biała Gwiazda!
Awatar użytkownika
dublok
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Paź 2005, 16:59
Miejscowość: Z brzucha mamy:P

Postprzez iwan10 » 16 Maj 2006, 15:12

PostUA:

Boże miej nas w swojej opiece...
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez qazimen » 16 Maj 2006, 15:33

PostUA:

Franek formy niema i dobra decyzja ale za Rasiaka mogłby jechac
Zamiast Mili lub Kosowskiego mógłby jechac mlody Błaszczkowski na co bardzo czekałem i sie zawiodłem....
Zaskoczył mnie z tym Brozkiem troche w sumie niewiem czy dobze czy zle...mógłby ostatecznie jeszcze jechac Piechna...
D. Dudka zamiast kłosa sam nieweim czy dobra decyzja...
qazimen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez Górexoon » 18 Maj 2006, 10:46

PostUA:

Bardzo dobrze się stało nie można brać na Mistrzostwa kogoś tylko za zasługi takie są realia nie mają formy nie grają w klubach wiec nie wiem czemu się tak wszyscy dziwią tymi nie powołaniami Dudka , Franka czy tym bardziej Kłosa .

jednego tylko się boje ano tego że Rasiak jedzie...
Górexoon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 19:01
Miejscowość: Poland

Postprzez Chief » 19 Maj 2006, 13:41

PostUA:

Miesiac czasu to naprawde duzo czasu zeby złapac forme.
Franek powinien jechac.
zreszta jezeli on nie pojechał, janas mogł zabrac saganowskiego, sosina czy niedzielana!!
A nie wzioł jelenia i brozka.
Niewiem czym sie kierował tym wyborem.
Zreszta kultura osobista wymagał poinformowac zawodników o tym ze nie jada na mundial, a nie zeby piłkarze dziwili sie przed tv.
a i jeszcze zostaje kwestia tomasz rzasy zawodnika który zagrał (chyba ) 10 meczy w eliminacjach.
Co sie z nim stało na eliminacje dobry ale na mundial za słaby.
cos tu jest nie tak. no takie jest moje zdanie.

pozdrawiam wszystkich sympatyków futbolu.
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]