TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mój komputer restartuje się chwilę po podłączeniu do niego telefonu.Dokupiłam sobie kartę micro sd 1 Gb,zastanawia mnie to,czy to nie z nią jest problem...???
Lepiej ponieść porażkę,będąc oryginalnym,niż osiągnąć sukces dzięki imitacji.
Dziekuję,oczywiście po przełożeniu karty do adaptera a następnie do aparatu nie ma problemu.Dręczy mnie jednak nadal dlaczego z telefonem karta nie współpracuje jak należy.
A sformatowałaś kartę po włożeniu do telefonu?? Teoretycznie nie trzeba tego robić ale telefony (szczególnie Nokia) są bardzo wrażliwe na świeżutkie karty. Powiedz też w jakim trybie podłączasz telefon do komputera.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!! Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu
Nie formatowałam... W jakim trybie? Podłączyłam kabel,telefon,komputer wyszukał i to by było na tyle... Eh,nie mam doświadczenia z aktualnym telefonem.To jest Lg ke 970.
w ustawieniach lub w galerii powinnaś mieć gdzieś opcję formatuj kartę pamięci, koniecznie zrób to z pozycji telefonu żeby ustawił system plików pod siebie. Potem powinno być wszystko ok.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!! Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu