TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Czesc mam film w formacie rmvb i chce go odtworzyc w bestplayerze - dodalem juz w opcjach format rmvb ale jak chce uruchomic to dalej pisze ,,zamkniety,, Co zreobic?
Raczej w BestPlayerze nie odtworzysz rmvb,nawet z realalternative.
MediaPlayer,ktory jest razem z kodekami realalternative
VLC
Kliper
te playery odtworza bez problemow
niunka napisał(a):Raczej w BestPlayerze nie odtworzysz rmvb,nawet z realalternative. MediaPlayer,ktory jest razem z kodekami realalternative VLC Kliper te playery odtworza bez problemow
3 dni temu ogladalem rmvb w bestplayerze;] tlyko nowego windowsa mam i juz nie pamietam co ja robilem ;]
niunka napisał(a):Jednak sie da. Prawoklik na plik ,ktory chcesz odtworzyc otworz za pomoca wybirz program z listy wskazujesz Bestplayera i odtwarzasz.