TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Router Konfiguracja

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

Router Konfiguracja

Postprzez danios94 » 20 Sty 2009, 21:19

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; D98326D0-9913-FD25-BA90-2436AC523836; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; Media Center PC 4.0)

Witam !
Mam problem od jakiegos czasu mam routera wszystko dobrze działa ale przypuszczam ze ktoś podłancza sie do mnie gdyż nie mam hasła. Nic nie ruszałem w routerze po zamontowaniu go przez pracownika upc. Prosze was o pomoc . Jak mam zrobić hasło w routerze nie dostałem żadnego pudełka z instrukcją.
danios94
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Sty 2009, 21:10

Re: Router Konfiguracja

Postprzez buzu » 20 Sty 2009, 23:19

PostUA: Opera/9.63 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1

Router jest bezprzewodowy?
Jak tak to wejdź w połączenia sieciowe wybierz swoje połączenie i kliknij pokaż sieci bezprzewodowe.
Powinna pokazać się twoja sieć.I ważne czy jest napisane,że jest zabezpieczona/szyfrowana czy też bez zabezpieczeń.
Jak jest zabezpieczona to nie masz co się martwić po prostu monter sam ustawił/wpisał jakiś ciąg znaków na podstawie których generowane są hasła.
Jak jest niezabezpieczona to daj znać coś zaradzimy napewno :wink:
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]