Router TP-link WR340G lagi

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

Router TP-link WR340G lagi

Postprzez piotrek234 » 20 Lis 2010, 15:02

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.3 (KHTML, like Gecko) Chrome/6.0.472.63 Safari/534.3

Witam. Mam taki problem, posiadam router jak w temacie i od pewnego czasu mam lagi w grach, strony normalnie się ładują download też normalny tylko te nieszczęsne lagi w grach, na 100% to przez router bo podłączałem go u kumpla to samo było, podłączałem też modem bezpośrednio do komputera i ping był niski.
Przywracałem ustawienia fabryczne w routerze dalej to samo. Nie mam pojęcia co się dzieje, nikt nie zmieniał ustawień żadnych. Zaobserwowałem jedną sprawę że jak pinguje jakiś serwer to np. przy 20-30 pingu następuje przerwa (przerwa ale tak jak by pingowanie się zatrzymało ale za 5 sekund rusza dalej, ale nic nie wyświetla ze upłynął limit żądania czasu. Byłbym wdzięczny za pomoc.

p.s netstat dobry jest
p.s2 w tym momencie ping pokazuje 150 w grze a i tak ruszac i pisac nie moge.
piotrek234
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Sty 2007, 12:52
Pochwały: 2

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]