TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Roznica w sterownikach

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Roznica w sterownikach

Postprzez dan_24 » 24 Maj 2008, 16:21

PostUA:

Witka. Mam pytanko czy mozna zainstalowac sterowniki pod viste na xp profesional. Mam laptopa acer aspire 9920 z vista i na nim sa sterowniki do niego ale pod viste . czy nie bedzie pozniej problemow z zainstalowaniem na xp profesional. Zgory dzieki .Pozdro.
SPOKO LUZIK !!!!!!!!!
Awatar użytkownika
dan_24
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Lis 2004, 17:23
Miejscowość: zambrow, podlaskie, poland

Postprzez kamuflasz » 24 Maj 2008, 16:24

PostUA:

Sterowników pod Viste nie zainstalujesz na XP, ale nie masz się czego bać od tego jest Windows Update, który sam znajdzie np. do grafiki
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez buzu » 24 Maj 2008, 21:29

PostUA:

Radzę uważać ze zmianą systemu.Proponuję przed instalacją xp podzielić dysk pozostawiając ukrytą z instalką visty(czyli zero jakiś całkowitych formatów dysku).A co do sterów sprawdź na stronie producenta lapka czy wogóle takie pod xp.Sprawdziłbym ale może ktoś to zrobi ,jakoś dzisiaj mam słaby dzień i zaraz spadam w otchłań słabości :D
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]