TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Różnice pomiędzy Wndowsem na laptopa a na pc

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Różnice pomiędzy Wndowsem na laptopa a na pc

Postprzez skylinegtr » 21 Lis 2006, 21:37

PostUA:

Siemka , mam do was pytanko. Kumpela ma włoską winde na laptopie i chce jej zainstalowac nowego na ten stary ( xp ). Czy są różnice w instalacji w laptopie a w zwykłym pc? ( Niuńko kochana licze na twą pomoc :) )
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez benek-b12 » 21 Lis 2006, 22:45

PostUA:

nie instalowalem jeszcze systemu na laptopie, ale wydaje mi sie ze nie ma zadnej roznicy. to tak samo jakbys instalowal system na innym kompie, co to za roznica czy to na laptopie czy na pc...
benek-b12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Sie 2006, 15:13
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez kukaszr » 21 Lis 2006, 23:02

PostUA:

ja instalowałem winde na laptopie i nie było różnicy w instalacji... instalowałem z normalnej płyty... xp pro

w win 98se była opcja obkrojona dla laptopow;d
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez niunka » 22 Lis 2006, 13:39

PostUA:

Do laptopow jest przewaznie dodawana wersja XP home ale to jaka zainstalujesz nie ma znaczenia.
Instalacja niczym sie nie rozni od normalnego PC ,jedynie co to w Bios w laptopach jest mniej funkcji dostepnych.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]