TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

"Runtime error 7, out of memory"

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

"Runtime error 7, out of memory"

Postprzez bambo300 » 18 Sie 2009, 11:34

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; en) Presto/2.2.15 Version/10.00

Witam. Pytałem się na kilku inncyh forach, jednakże nikomu nie udało mi się pomóc:/ Chodzi mi dokładnie o błąd wyskakujący po włączeniu gry MMORPG (wersja beta) na Windows'ie 7. Gra po zalogowaniu i wybraniu postaci zaczyna się powoli wczytywać, a tu nagle ekran gry robi się biały i wyskakuje błąd "Runtime error 7, out of memory". Próbowałem instalować program usuwający wszystkie runtime'y, instalowałem dodatkowe biblioteki zamieszczone na forum gry, jednakże żaden z podanych wyżej sposobów nie pomógł. Jeżeli miałby ktoś pomysł co mogłoby mi pomóc, bardzo byłbym Wam wdzięczny. Jest jeszcze jedna rzecz. Administrator tej gry kazał zainstalować sobie NET Framework 3.5. Ściągnąłem to z róznych źródeł, ale po kliknięciu 2-krotnie lewym pm, nic jakby się nie działo. W ogóle nie chce włączyć się instalacja. Za pomoc w tej sprawie będę wdzięczny. Pozdrawiam: bambo300...
bambo300
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Sie 2009, 08:15

Re: "Runtime error 7, out of memory"

Postprzez kominekl » 03 Sty 2010, 19:36

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.2.15 Version/10.10

Windows 7 ma błąd w systemie operacyjnym, który powoduje "niszczenie" pamięcie, mam program, który powinien działać pod Windows 7, dzięki któremu możesz sobie "naprawić komputer, oraz zmaksymalizować pamięć.
Auslogics Boot Speed
Odkurzacz 12.1
Nitro 1.9
TurboW7
Free RAM Optimazer
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]