TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam taki sam problem jak Rafał. Prosiłbym o pomoc, radę lub coś przydatnego... Poszukać na necie... To chyba normalka prawda? Jeżeli już ktoś tu zadaje pytanie to chyba znaczy, że sam sobie nie poradził.
z przykrością stwierdzam ,ale nie wiem który to sterownik...
a oprogramowanie MPAS twierdzi że "nie znaleziono kabla podłączonego do tego portu"...mimo że system->menedżer urządzeń->porty USB to Seria Port (COM3)jest...pomocy ,bo oszaleję ,nie bardzo znam się na tym ,a już siedzę drugi dzień... i tu gdzie powinnam znaleźć sterowniki wyskakuje mi strona Internet -optimizer
Zajzyjcie tutaj (link do forum jest w moim podpisie ) jest yam FAQ jak poprawnie podłączyć i zainstalowac kabel USB i wiele innych interresujących rzeczy ZAPRASZAM