TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

saltra siarka kwasek cytrynowy....

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

saltra siarka kwasek cytrynowy....

Postprzez dareqJG » 23 Gru 2006, 19:27

PostUA:

Witam! :D .. chciałem sie zapytac czy znacie jakies zabawy np. z saletra albo inne..ja np. kiedys brałem dwie sruby i jedna nakretke wkrecałem połowe nakretki do jednej sruby i wkładałem tam pełno siarki potem wkrecałem druga i zucałem..przwaznie nie mogłem juz znalezc tych srub :D ..a moze wy jeszcze znacie inne tego typu zabawy...nie koniecznie musza to byc zwiazane z chemia...moga to byc róznego rodzaju zabawy np. do nakretki zwykłej butelki wkrecamy wntylek uszczelniamy wkrecamy zakretke do butelki wykrecamy srodek wetylka nalewamy do butelki wode pompujemy na maxa powietrze do butelki i wyciagamy pompke...odrzut jest niezły...albo np. z kola i mentosami :D piszcie jak najwiecej tego typu zabaw..Pozdrawiam
Awatar użytkownika
dareqJG
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sty 2006, 17:49

Postprzez Bozz » 23 Gru 2006, 19:41

PostUA:

Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Re: saltra siarka kwasek cytrynowy....

Postprzez niunka » 23 Gru 2006, 20:02

PostUA:

dareqJG napisał(a): z saletra albo inne..ja np. kiedys brałem dwie sruby i jedna nakretke wkrecałem połowe nakretki do jednej sruby i wkładałem tam pełno siarki potem wkrecałem druga i zucałem..przwaznie nie mogłem juz znalezc tych srub

Bawisz sie czym a nie bardzo wiesz jak sie tym bawic.
srub uzywalo sie do strzelania z kalichlrku (sol Bertholleta) niebezpieczne,ale warto :D

Postrzelaj z karbitu z puszek np po emaliach (najlepsze sa 10L kany do mleka,wieksze moga byc bardzo niebezpieczne)

saletra,najlepsze bączki :D
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez hrydziu » 24 Gru 2006, 14:37

PostUA:

tu masz coś bardziej bezpiecznego, a efekt tez fajny
http://www.youtube.com/watch?v=KnFKDZ5w ... ed&search=
O żesz ku**a jego w d**ę pie*****na sku****ska mać - powiedział bosman, po czym zaklął szpetnie...
Awatar użytkownika
hrydziu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Maj 2004, 21:38

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]