TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

SAMSUNG LE37M87B

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

SAMSUNG LE37M87B

Postprzez Mirahz » 24 Lut 2008, 23:09

PostUA:

Moze ktos z uzytkownikow forum mial stycznosc z tym modelem LCD?
Linkow do opinii prosze nie podawac :) Interesuje mnie konkretnie Wasze subiektywne odczucie ;]
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez Dawid255151 » 24 Lut 2008, 23:21

PostUA:

Ten telewizorek posiada mój kuzyn cena tego telewizorka jest duża więc telewizor nie może być bardzo zły tym bardziej że to bardzo dobra firma Samsung jak dla mnie najlepszą rzeczą tego telewizorka jest Full HD, 37Cali to już coś jeszcze do tego kino domowe i już jest wypas rozdzielczość dobra 1980-1080 ekranik LCD jedynym jak dla mnie minusem tego telewizorka jest że głośniki są słabe bez zestawu głośników kina domowego to nie jest to.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez acoanic_radka » 24 Lut 2008, 23:37

PostUA:

Ale trafiłeś :) Ten telewizorek posiadają moi rodzice. A model starszy wujaszek. Co prawda jest drogi ale moim zdaniem warto. Osobiście bym go porównał do niektórych modeli BRAVI. W łatwy sposób wszystko opisane, konfiguracja prosta. Nic tylko polecić.
*(1 negatyw który zauważyłem to wyświetlanie zdjęć), jak wrzuciłem CD ze zdjęciami do DVD to był brzydki obraz ale nie miałem czasu żeby szukać w opcjach ustawień. Może jak bym poustawiał to by było cudownie. Mimo wszystko polecam.
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24
Pochwały: 1

Postprzez nawrok888 » 24 Lut 2008, 23:57

PostUA:

mój sąsiad za ścianą ma chyba taki telewizor.....nie mam pewności ale sądząc po tych słabych głośnikach to będzie ten.....to jest jedyny minus....a z tymi zdjęciami to jak pamiętam to były dobrej jakości.....tylko pozazdrościć 8) ....

pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez kamuflasz » 25 Lut 2008, 11:27

PostUA:

A więc tak z tym modelem telewizora styczności nie miałem więc żeby wyrazić tutaj swoją opinię zagadałem do kumpla pracującego w salonie RTV o jego opinię na ten temat i wklejam tu jego tekt:

"Kontrast 8k max, powłoka fhd a nie clpanel więc jest git. Sądzę że mu wystarczy"

Krótko zwięźle i bez sensu bo mnie ta wypowiedź nic nie mówi :D Ale może Mirahz będzie wiedział :)

Edit:

Pojawiło się wyjaśnienie słów których nie rozumiałem, a więc:

i nie ma powłoki clear panel to taka dzięki której podwaja się kontrast, takie coś jak w laptopach teraz używają ale telewizor spełni swoja role, a po zatym ładnie wygląda.[/b]
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra

Postprzez Mirahz » 25 Lut 2008, 13:07

PostUA:

Widze, ze model delikatnie popularny. Slyszalem kilka negatywnych opinii o glosnikach i pilocie ;). Jak by to bylo najwiekszym problemem, to problemu praktycznie nie ma :] TV nie dla mnie, po prostu pomagam wybrac rodzinie.
Mam z gory narzucone parametry: Full HD, 37' i oczywiscie cena.

Dla siebie, to raczej bym szukal plazmy... chociaz kto wie ;)
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Postprzez niunka » 25 Lut 2008, 15:16

PostUA:

Nieznam telewizora,ale jak dla mie
37" za duzy jak na LCD przy tych rozmiarach tylko plazma.
3500 zl drogo i nie wiele w zamian
Brak HDD
Slabe glosniki
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten

Postprzez kamuflasz » 25 Lut 2008, 15:24

PostUA:

niunka z tym brakiem HDD jako wadą to bym się kłócił, zazwyczaj to jest tak że w cenie 3500 zł dostaniemy powyższego Samsunga albo telewizor z HDD ale z parametrami Funaia za 1500 zł :)
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Dawid255151 » 25 Lut 2008, 20:01

PostUA:

Nie wiem czy to prawda ale podobno jak naciśniesz jednocześnie 2guziki od pilota na raz to podobno pilot Się blokuje tak słyszałem od kuzyna
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37

Postprzez kukaszr » 26 Lut 2008, 17:01

PostUA:

ekspertem nie jestem ale... mój ex-szwagier ma 42cal plazmę samsunga:

http://www.allegro.pl/item312603325_sam ... edyt_.html

glosniki maja "płaski" dzwięk ale obraz za to jest świetny. Moja fryzjerka w salonie ma 32cale samsunga i jest very elegancki pod względem jakości wyświetlania i wyglądu co do dźwięku to nie wiem bo suszarki i maszynki zagłuszają :D... ja mam co prawda monitor samsunga 22cale ale jakosc tez jest znakomita.

ale moja siora ma jakiegos LG 26 cali za 1650 zeta z m-markt, niby HD ale jakosc obrazu jest do bani pixele widac a o glosnikach nie wspomne...

wiem, ze jak bym chciał kupic tv lcd kupił bym raczej tylko Samsunga ;) albo Sony jak by mnie było stać ;D
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań

Postprzez Mirahz » 26 Lut 2008, 18:08

PostUA:

Tak, Sony ma drozsze produkty, ale oni zawsze wyprzedzaja swiat elektroniki :]
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Postprzez kamuflasz » 26 Lut 2008, 18:10

PostUA:

Ale jeśli chodzi o Telewizory LCD to ich matryce są kupowane od którego z producentów, którzy je produkują a są to LG, Samsung i chyba Sharp reszta posiada telewizory składane z ich matryc. Przynajmniej tak twierdzi mój kolega, na ktorego się wcześniej powoływałem:D. Więc jeśli chodzi o LCD to za Sony przepłacamy.
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez kukaszr » 26 Lut 2008, 19:58

PostUA:

pracowałem przez pewien czas w firmie kurierskiej i obsługiwaliśmy punkt gwarancyjny Sony i Panasonic... W ciągu jednego dnia przychodziły do wysłyłki na naprawe do wawy po 3-5 Panasonicow takich jak ten na dzien i raz góra dwa na tydzień sony... oczymś to musi świadczyć ;)
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]