TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Samsung PC II PIMS &File Manage - Samsung x510

Tematy związane z telefonią komórkową.

Samsung PC II PIMS &File Manage - Samsung x510

Postprzez Semi » 13 Gru 2007, 20:37

PostUA:

Miałam ściągnięty program Samsung PC II PIMS &File Manage przesyłałam sobie zdjęcia z telefonu przez irdę( Samsung x510) i nie było problemu nagle z nieznanego mi powodu nie mam obecnie w tym programie aktywnego Tool- File Manager nie wiem co sie stało czy ktoś może mi coś doradzić??? Kiedyś już coś takiego mi sie zdarzyło ale wtedy ktoś coś przy tym pomajstrował(do dziś nie wie co)i zaczęło działać normalnie do następnego problemu z tym.Program został obecnie odinstalowany i ponownie ściągnięty ale nadal nie działa File Manage...Może warto postarać się o kabel USB w tym wypadku aby nie było problemu z przesyłaniem proszę o radę bo zupełnie się na tym nie znam...z góry dziękuję
Semi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Gru 2007, 19:09

Postprzez judasz » 14 Gru 2007, 14:34

PostUA:

Możliwe, że w telefonie włączyłeś zabezpieczenie przesyłania danych.
Pokombinuj w ustawieniach telefonu .
INSTALKI.pl - programy, spolszczenia, kodeki, antywirusy, nagrywanie, komunikatory,
pełne wersje gier, odtwarzacze, tworzenie muzyki, p2p, tv player, ...

Ludzie cię oszukują, klamią, zostawiają, zmieniają się, a 100 kg jest zawsze 100 kg !
Awatar użytkownika
judasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Lut 2005, 15:19
Miejscowość: Żagań

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]