TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam. Chciałbym sobie zakupić nowy telefon. Taki do 400zł (ewentualnie 450zł).
Co powiecie o Samsungu X660? Dobry jest? Może jakieś inne mi polecicie? Coś z Samsungów, Nokii?
X660 to telefon raczej dla kobiety, nie ma zbyt zaawansowanych funkcji, a do tego jest duży problem z komunikacją za pomocą IRDY czy kabla USB. Osobiście lubię samsungi jednak tego modeli nie polecam.
LucaS napisał(a):Co powiecie o Samsungu X660? Dobry jest? Może jakieś inne mi polecicie? Coś z Samsungów, Nokii?
Ja mam Samsunga E720 i jestem bardzo zadowolony, ale kosztuje koło 600 zł. Jeżeli chodzi o X660 to jest dobry, brakuje troche pamięci i jak Ci się wyświetlać rozwali to kosztuje nie 50 zł jak w innych telefonach a 250 zł kumplowi poszedł