TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Samsung X660 - USB nie dziala!!!

Tematy związane z telefonią komórkową.

Samsung X660 - USB nie dziala!!!

Postprzez benek-b12 » 12 Sty 2007, 13:00

PostUA:

Mam problem z telefonem Samsung X660! Kupiłem do niego kabel USB i nie moge go podłączyć pod kompa! Instaluje jakis programik ktory dostałem do kabla ale on wcale nie dziala! Moze ktoś zna jakiś program dzkięki któremu bedzie mi ten kabel USB działał! Z góry dzięki za pomoc!
benek-b12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Sie 2006, 15:13
Miejscowość: Bydgoszcz

Re: Samsung X660 - USB nie dziala!!!

Postprzez Mirahz » 12 Sty 2007, 18:42

PostUA:

benek-b12 napisał(a):Mam problem z telefonem Samsung X660! Kupiłem do niego kabel USB i nie moge go podłączyć pod kompa! Instaluje jakis programik ktory dostałem do kabla ale on wcale nie dziala! Moze ktoś zna jakiś program dzkięki któremu bedzie mi ten kabel USB działał! Z góry dzięki za pomoc!

Nie chce Cie martwic, ale ten model telefonu prawdopodobnie komunikuje
sie tylko z drugim tym samym modelem telefonu ;)
Poszukaj odpowiedzi na elektrodzie, moze sie cos pojawilo odnosnie tego problemu.

Ten samsung sie nie udal ;)

W X680 powinno wszystko smigac.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum