TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

samsung z300 polskie menu

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

samsung z300 polskie menu

Postprzez tomek123 » 22 Lip 2007, 10:25

PostUA:

hEJKA ZAINSTALOWALEM SOBIE NOWY SOFT DO samsunga Z300 ALE NIE MAM POLSKIE MENU PROSZE PRZYSLAC MI LINK DO POLSKIEGO MENU ALE NIE CALY SOFT CHCE TYLKO WGRAC POLSKIE MENU ALE JEST JEDNA UWAGA WGRALEM SOBIE SOFT OD NOWSZEGO TELEFONU samsunga Z308 WIEC PROSZE LINK DO Z308 szuklem wszedzie w gogole gdziekolwiek ale nie moglem znalezc dlatego prosze o pomoc
. ODPOWIEDZ PROSZE WYSLAC NA MOJEGO E MAILA [email protected] LUB ODPISAC TUTAJ ALE PROSZE NA MAILA Z GÓRY DZIEKUJE
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Mar 2006, 15:34

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]