TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam mam Samsunga D500. Telefon po naładowaniu jednej i drugiej baterii bo mam dwie działa tylko 1 dzionek ,co to może być że tak się wyczerpuje szybko a także nie działa bluetooth i irda - nie wiem czemu.Za odp z góry dzięki .Pozdrawiam
Długo masz ten telefon? kupiłeś używany czy nowy? Baterie nowe czy stare?
Od długiego czasu ci się tak dzieje? spadł ci ten telefon czy "sam" się zaczą psuć
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
z Komisu go wziołeś czy od kogoś znajomego? telefon pewnie był uszkodzony i własciciel chciał sie go pozbyć dał ci niską cene jego a ty sie skusiłeś tak było?
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
ON się głupio nie pyta raczej ty mu głupio odp.
Kup nową baterie
Sprawdź czy nie masz wł. irdy czy blutocza albo gps czy czegoś takiego
A jak długo go używasz jak cały dzień masz wł. jakieś piosenki czy coś takiego no to nie dziw się, że bateria robi papa.