TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Samsunga J600e to dobry telefon?

Tematy związane z telefonią komórkową.

Samsung J600e to dobry telefon?

Nie
1
14%
Tak
3
43%
Nie jest zły, ale za tą cenę można trafić lepszy telefon
3
43%

Razem głosów : 7

Samsunga J600e to dobry telefon?

Postprzez Aeros » 05 Maj 2008, 20:26

PostUA:

Siemanko. Mam na stanie Samsunga J600e http://www.allegro.pl/item352874424_sam ... iety_.html
Ale jest w bardzo dobrym stanie, z ładowarką, z słuchawkami i kartą pamięci 2gb. Wydaję mi się że mógłbym go sprzedać za ok 350zł - do 400 zł. No i powiedzmy że mam te 400 zł nawet jeśli sprzedam go za 350 to 50zł nie problem dołożyć. I teraz tak, jaki telefon byście mi radzili( pamiętając że mam 400 zł), a może w ogóle zostać przy nim. Bo wydaję mi się że cena tego Samsunga szybko spadnie. A tak patrząc na allegro widziałem np Nokie N70 za ok 400 zł a chyba jest lepsza od tego samsunga. No nie wiem doradźcie mi jakie telefon byście radzili i jakie waszym zdaniem długo będzie w dobrej cenie o co oznacz oczywiście że jest dobry:) No czekam na odpowiedzi z góry dzięki :) PZdr
Aeros
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Lis 2006, 18:33

Postprzez kamuflasz » 05 Maj 2008, 20:31

PostUA:

Nokie 6310i mimo swojego wieku z komisach w moim mieście nadal kosztuje 300 zł :). A tak na poważnie to nie sposób przewidzieć, który telefon długo utrzyma się w cenie. U mnie od dłuższego czasu utrzymuje się cena na K800i i 6300 ale to chyba nie o to chodzi. Powiedz mi czego oczekujesz od telefonu?? Potrzebna ci np. Nawigacja, Wifi czy Odtwarzanie Divx?? Czy standardowe funkcje dzisiejszych telefonów tj. aparat, bluetooth, mp3 ci wystarczą ??
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez Kamel » 05 Maj 2008, 22:02

PostUA:

Elo jeśli potrzebujesz coś do słuchania muzyki i dobrym basem i latarką to mogę ci doradzić Motorola E398@E1 lub Motorola E1 http://www.allegro.pl/item359659236_sup ... plet_.html
lub http://www.allegro.pl/item353669966_mot ... shell.html 2 taniutkie telefony na E1 przerobione nie są złe bo teraz te fony można powiedzieć że nic nie war tają mają fajną obudowę gumową i plastikową 2 w
1 gumowa ci się zetrze a plastikowa zostaje mam ten telefon i wiem co mówię a jeśli masz do niego kabel usb dołączony to telefon wtedy cudo bo tyle bajerów na niego można wgrać że szok :D .
Kamel
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Sie 2006, 13:38
Miejscowość: mielec

Postprzez kamuflasz » 05 Maj 2008, 22:32

PostUA:

Kamel zamilcz bracie, nie wiesz co mówisz!!!! To słowa szatana wypowiedziane twoimi ustami aby sprowadzić biednego Aerosa na drogę grzechu!!!

A tak na serio to fajnie, że masz Motorolę E398 z dobrym basem tylko wiesz jeżeli miałbym wymienić Samsung J600 na tą Motkę jakoś mi się to nie widzi przy 400 zł ma o wiele większe pole manewru i nie musi szarpać swych nerwów wybierając ten model.

PS: średnio na serwis dostaję trzy sztuki tygodniowo tego modelu, najczęsciej są to wariacje spowodowane wgraniem softu E1 lub głośnik do wymiany.

Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Kamel » 05 Maj 2008, 23:01

PostUA:

kamuflasz napisał(a):PS: średnio na serwis dostaję trzy sztuki tygodniowo tego modelu, najczęsciej są to wariacje spowodowane wgraniem softu E1 lub głośnik do wymiany.
Hmmm... Powiem ci tylko że jest aż za dużo debili co telefon pod głoszą do 80 a granicy 100 i 200 a potem płaczą że głośniki mu wystrzeliły w ręce a soft mogą też robić tak że zobaczą na ekranie że już pasek przeminą i od drazu motke odłączają i się wiesie itp...
Kamel
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Sie 2006, 13:38
Miejscowość: mielec

Postprzez kamuflasz » 07 Maj 2008, 15:22

PostUA:

Może tak być jak piszesz ale nie musi :) Ten telefon nie jest wart polecenia przecież sam masz z nim problemy :/. Aeros mam nadzieję, że nie dałeś się nabrać na tą Motkę :)

Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Aeros » 08 Maj 2008, 17:56

PostUA:

Nie, nie dałem;d heh znam ten fonik i nie jestem jakoś strasznie pod wrażeniem xD
Właściwie nie potrzebny mi telefon z jakimiś nawigacjami i taki bajerami. Chodzi mi o taki ze standardowymi bajerkami aparat, bluetooth, mp3 tylko żeby był dobry, np nokia N70 czy N73 są chyba dość dobre w miarę ładne i dobre aparaty :) hmm?? co sądzicie? Albo jaki telefon doradzacie do 500 zł ??
Aeros
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Lis 2006, 18:33

Postprzez kamuflasz » 08 Maj 2008, 18:25

PostUA:

Nokia N70 i N73 posiadają system operacyjny symbian, który umożliwia wgranie nawigacji czy odtwarzacza divx ale sam interfejs nie każdemu pasuje, jeżeli jesteś zainteresowany tym modelem sprawdź najpierw jak ci się z niego będzie korzystało w jakimś sklepie czy komisie. Używając tych telefonów musisz dbać o to aby zbyt dużo aplikacji nie było uruchomionych w tle bo zaczną się wieszać. Po za tymi kilkoma drobnostkami mogą zastąpić kilka innych urządzeń. Więcej poczytać możesz tutaj lN70 i N73

Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez JEDREK » 08 Maj 2008, 20:10

PostUA:

N73 jest warta swojej ceny. świetny wygląd, dobry aparat, symbian na pokładzie (nieograniczone możliwości), karta pamięci do 2 GB, dobry wyświetlacz, dobry głośnik (wszystkie "muzyczne" Sony Ericssony wymiękają). Minusami są: słaba bateria (1-3 dni), czasem się przytnie, słabe słuchawki w zestawie. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania na temat tego modelu na pewno odpowiem :wink:
Z n73 jest mały problem z joyem. Nie wszystkim odpowiada niektórzy twierdzą że jest "śliski" (ale za to niezawodny przez 1,5 roku ani razu się nie przyciął tak jak w Sony Ericssonach)
Ja tu tylko sprzątam... ;)

i5 3570 @ 4,3 GHz + Noctua NH-U12P, Asus P8Z77-V, Corsair DDR3 2x8GB @ 2060MHz CL10 Ven., MSI GTX 1080 8GB, Samsung SSD 850 EVO 1 TB, Samsung DVD SH-222BB, NZXT Tempest, Corsair AX860i 860W, WIN 10 [x64]
Awatar użytkownika
JEDREK
Moderator
Moderator

Dołączenie: 11 Mar 2006, 19:27
Miejscowość: W ch** daleko z każdej strony xD (51° 24' N, 19° 41' E)
Pochwały: 24
Sprzęt: Komputer PC, Asus ZenFone 5Z

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników