TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Save gothic 2 lub 1 podajcie linka

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

Save gothic 2 lub 1 podajcie linka

Postprzez gotgus324 » 21 Lut 2007, 19:11

PostUA:

pisze drugi temat bo potrzebuje go grałem w gothic 1 i gothic 2 w karzdym byłem w połowie lecz brat zrobił format i nowego windowsa i moje save przepadły a nie chce mi się grać dalej bo jest troche trudno...a grałem w gothic 1 po tym formacie no i jestem prawie że tak samo jak wtedy więc tylko na chwile użylem kody bo trola nie mogłem pokonać i jest jakiś błąd i gra się wyłancza (error162/muncesprice/53)
__________________________________PROSZĘ O SAVE!!! :oops:
Maciek:)
gotgus324
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Lut 2007, 14:22
Miejscowość: gniezno

Postprzez kukaszr » 21 Lut 2007, 19:20

PostUA:

wez koles nie pisz tyle tych tematów! Wszyscy widzą Twoją prośbe i jeżeli nikt nie odpisuje to znaczy ze albo nie ma albo mu sie nie chce szukać!

BOZZ" już Ci napisał przeciez odpowiedz
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Powróć do Śmietnik

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników