TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Czy jest realne sciaganie filmow poprzez p2p jak mam np tylko dla siebie sdi. Jesli jest to realne to powiedzcie mi z jakiego najlepiej programu kożystac. Pozdrawiam
Oczywiście, że jest to możliwe na SDI. Nie będziesz osiągał wysokich transferów ale jak zostawisz kompa na kilka nocy to napewno bez problemów coś ściągniesz. Polecam eMule, a nie polecam KaZaA.
moffi napisał(a):wszyscy tylko eMule i eMule,a BearShare tez nie jest zły....tego ja polecam i pozdrawiam.
Podpisuje sie pod tą opinią Bear share to swietny program tylko trzeba widziec jak go skonfigurowac . Ja w LAN-ie sciagam film w nie wiecej niz 48 godzin