TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Serwer z którego ściągniesz gta san Andreas i to szybko?

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Serwer z którego ściągniesz gta san Andreas i to szybko?

Postprzez marszalek14 » 20 Lip 2005, 17:16

PostUA:

"Mam do zaoferowania poradnik, skąd ściągnąć grę GT San Andreas inne gry. Jest to specjalny serwer z którego można pobrać praktycznie wszystko (szczególnie nowości, których nawet nie było jeszcze premeiry). Naprawdę polecam ten poradnik, gdyż za marne grosze (2zł.) możesz mieć dostępy do tysięcy najnowszych gier i innych plików (mp3, teledyski, książki itp.) Jest to bardzo szybki serwer, więc ściąganie z niego plików przebiega błyskawicznie, gdyż wyciąga on maksymalną szybkość"

Taką informacje znalazłem na Allegro czy istnieje taki serwer a jesli ktoś zna taką strone niech mi ją poda prosze.
Awatar użytkownika
marszalek14
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Mar 2005, 22:55
Miejscowość: Koło

Postprzez Hpest » 12 Sie 2005, 22:05

PostUA:

Hmm 2zł to nie duzo
ale nie wydaje mi sie to za wiarygone gdyz skoro ktos chce aby jego server z danymi odwiedziała duza ilosc userów.
i codziennie pobierała ogromne ilosci plików wykozystujac do tego coraz to szybsze transfery z danymi.
To stara sie promowac swój serwis download www.
a czy on moze byc pewien czy ktos mu to kupi
moze i tak .
Lecz mi sie wydaje ze gosciu znalazl w sieci dobry serwis z danymi uzywany przez mało ilosc osób i teraz lata. :?

Ale tak to jest :wink:

Pozdrawiam*Hpest 8)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

no HPEST MOGE SIE zGODZIC

Postprzez MEFISTO666 » 13 Sie 2005, 09:52

PostUA:

no z tym moge sie zgodzic im mniej userów tym lepiej wiekszy transfer i gierka szybciej sciagnieta
mowisz ze na allegro moze koles szukać okazji zeby se zarobić i zrobic w balona 8) 8)

pozdrawiam MEFISTO666 :twisted: :twisted:
THE LAST DEVIL MEFISTO666
Awatar użytkownika
MEFISTO666
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Sie 2005, 16:00
Miejscowość: Pleszew

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]