przez zebra » 11 Lip 2005, 17:49
UA:
Miło mi, że się ze mną zgadzasz;) Solidarność kobieca. Oj tak, faceci są już tylko potrzebni do zwiększania przyrostu naturalnego. Mam nadzieję, że będzie się on zwiększał po przez czynną praktykę, a nie banki spermy;) Bo to będzie świadczyło o waszym nieróbstwie, panowie;) No, chyba, że kobiety same zrezygnują z męskich uciech, choćby ze względu na wasze prymitywne nawyki... Na przykład nieopuszczanie deski klozetowej w łazience;) Kochani mężczyzni. Tutaj macie 26 tekstów, przez które idziecie na dno. Starajcie się ich unikać, jak ognia, a wyjdzie wam to na dobre;)
1. "Wiesz ile zwykle nosisz makijażu? Wyglądałabyś znacznie lepiej, gdybyś nałożyła troszeczkę więcej pudru i pomalowała usta..."
2. "Zadzwonię do ciebie..." (Faceci albo to mówią, albo to robią. Te dwie rzeczy nigdy nie występują w przyrodzie jednocześnie).
3. Ona: "Nie wydaje ci się, że trochę przytyłam?" On: każda jego odpowiedź inna niż "nie".
4. "On jest przystojnym facetem, pasowałby do ciebie."
5. "O nie! W środę jest mecz! Najpierw wybierzemy menu, potem kupimy kupimy zgrzewkę piwa..."
6. "Powinniśmy być wobec siebie szczerzy i przyznać się, z iloma osobami spaliśmy. OK, ja mówię pierwszy. Z dwiema. W tym z tobą, oczywiście. Teraz twoja kolej..."
7. Podczas pierwszego spotkania z twoimi rodzicami: "Boże, twoja mama jest absolutnie olśniewająca. Naprawdę sexy, ścina z nóg".
8. Po wrzuceniu rzodkiewki do gotujących się ziemniaków: "Zrobiłem coś nie tak?".
9. "Prawdziwym ideałem kobiety, jaki znam, jest moja siostra."
10. "Ty jesteś najlepszą kobietą, z jaką chciałbym być", a kilka godzin później: "Zobacz sama, jak okropnie wyglądasz, kiedy się garbisz".
11. "Chyba jesteś lesbijką?! Jak możesz trzymać ręce przy sobie, mając obok takiego faceta jak ja!"
12. "Butelka wina do kolacji? O nie, dziękuję, nie piję..."
13. "Jakaś dziewczyna pomyliła mnie dziś z Bartkiem Homem, tym z >>Idola<<. Dałem jej autograf!"
14. "Uwielbiam polowania, to takie pierwotne."
15. "Aaa, tutaj idzie pająk! Szybko, wyrzuć go stąd!"
16. "Jeszcze nigdy w życiu nie przeczytałem całej książki."
17. "To, co najbardziej chciałbym dostać w tym roku na urodziny, to najnowsza płyta Stachursky'ego."
18. "Wszystkie swoje buty kupuję w Tesco, i tak nikt nie widzi różnicy."
19. On: "Zamówimy pizzę?" Ona: "Nie powinnam, to takie tuczące jedzenie...". On: "Tak, masz rację, ja wezmę hawajską, a ty sałatkę."
20. "Dobre wiadomości! Moja mama przyjeżdża w odwiedziny i zostanie z nami przez całe lato!"
21. Ona: "O, więc jesteś lekarzem" i dodaje z rosnącym zainteresowaniem: "A jaka specjalizacja?". On z uśmiechem: "Ginekologia".
22. "Nie pojedziemy taksówką, tylko autobusem, tak będzie taniej."
23. "...i pracuję jako striptizer."
24. "Czy myślisz, że mogłabyś, hmmm... ogolić wszystko, hmmm... tam na dole? Myślę, że to mogłobybyć strasznie podniecające."
25. "Jeśli ufarbujesz grzywkę na czerwono, ja zapuszczę wąsy!"
26. "Tak, spotykam się jeszcze z innymi dziewczynami, bo seks to dla mnie droga samorozwoju."
Nigdy nie mówcie tego dziewczynie, a będziecie ideałem... Pozdrawiam płeć przeciwną;))