TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Sexmisja?

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Sexmisja?

Postprzez malutkia » 22 Maj 2005, 21:51

PostUA:

Zauwaliscie, ze ostatnio tu troszku kobiet przybylo? Jestem z was dumna drogie panie! Coraz wiecej kobiet na mat-infach, kobiety odkrywaja nowe rzeczy, zaczynaja sie wybijac z poza tlumu programistow, swiat zaczyna zmierzac w dobrym kierunku ;)
pozdrawiam malutkia
There is only a thin line between winning and losing.
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2005, 14:30
Miejscowość: C-n

Postprzez lamerek_mati » 22 Maj 2005, 22:15

PostUA:

No i bardzo dobrze fajnie jest poznac jakąś "informatke" oby więcej znawców komputerów z płci pieknej pozdro malutka :)
C'e solo I'Inter
Awatar użytkownika
lamerek_mati
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Maj 2005, 19:26
Miejscowość: Racibórz

Postprzez rumun » 23 Maj 2005, 09:08

PostUA:

Dokładnie.
Programy, Gry, Download https://www.instalki.pl/
Sklep z oprogramowaniem https://www.vebo.pl/
Windows 7 https://windows7.pl/
Awatar użytkownika
rumun
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:52
Miejscowość: PL
Pochwały: 14

Postprzez zimbardo » 23 Maj 2005, 11:23

PostUA:

hej malutkia,

sorki, ze sie czepiam, ale zauwazylem. ze zwracasz uwage na ortografie wiec zauwaze, ze "spoza".

pozdr.
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Postprzez malutkia » 23 Maj 2005, 16:15

PostUA:

hehe, zaczelam zwracac uwage na ortografie, kiedy uswiadomilam sobie, ze maturke tez bedzie trzeba z polskiego napisac ;). Zreszta czuje sie polakiem (polka;) ) i chyba warto znac swoj ojczysty jezyk, nawet jezeli ma mi sie nie przydac. dobra, przestaje juz pisac durne posty ;)
pozdrawiam malutkia
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Postprzez Mirahz » 23 Maj 2005, 16:36

PostUA:

Bedzie sie dzialo :)
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez proktor » 23 Maj 2005, 16:52

PostUA:

kurdeeeeeee...

a jak nas zjedzą..... :?
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez zimbardo » 23 Maj 2005, 18:52

PostUA:

spokojnie,

Zimbardo to chodzaca lagodnosc :D , a ortografie to faktycznie dobrze znac. Sam nigdy nie bylem z nia jakos mocno zaprzyjazniony, ale niektorzy na tym forum zasluguja na miano artystow :wink:

OK, ale koncze tamat bo mnie tu chyba zjecie :D
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Postprzez archaniol » 11 Lip 2005, 11:52

PostUA:

A ja nadal nie jestem pewny czy nie jestem za tym zeby równouprawnienie kobiet wyparowalo. Kiedys bylo fajnie - faceci rzadzili a kobiety???? Przy garach :D
najnowsze i całkowicie darmowe mp3: wystarczy wpisać i przytrzymać Alt i F4
Awatar użytkownika
archaniol
Postujący
Postujący

Dołączenie: 10 Lip 2005, 18:14
Miejscowość: MK City

Postprzez zebra » 11 Lip 2005, 14:15

PostUA:

pukrvn, ja ci za chwilę dam kobiety przy garach... Teraz kobiety zaczynają dominować w bardzo wielu dziedzinach!! Można by powiedzieć, że nawet w tych zarezerwowanych dla mężczyzn. Ja natomiast skończyłam technikum samochodowe (specjalizacja: technik - mechanik samochodowy). I jakoś sobie radzę... Przynajmniej jak mi samochód odmówi posłuszeństwa na drodze, to wiem, co z nim zrobić. Kiedyś jak wezwałam pomoc drogową, to poprosiłam faceta, żeby mi tylko podał skrzynkę z narzędziami, a resztę zrobiłam sama. Gdybyście widzieli jego minę;)) Teraz studiuję psychologię i wiem, że faceci są typem naśladowcy. Jeżeli kobieta będzie kochać samą siebie, to oni też będą ją kochać. Mimo, że sami o tym nie wiedzą. Panowie, jesteście bardzo prości w obsłudze, ale my kobiety mamy więcej połączeń nerowowych między dwiema półkulami mózgu, a to się sprawdza w życiu. Cóż, płeć piękna zaczyna dominować. Nie jestem feministką, wiem, że faceci też się czasem do czegoś przydają;))) Chyba, że zaczną produkować na masową skalę tzw. kochanków na baterie;)) Ale to nie to samo. Pozdrawiam!!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez malutkia » 11 Lip 2005, 16:39

PostUA:

Zebra w koncu moge sie z Toba zgodzic!! Ja jestem w klasie mat.-inf., gdzie 90% ludzi to faceci i jakos daje sobie rade. I wiem, ze wiele razy po prostu, drodzy panowie, nie stajecie na wysokosci zadania. Obecnie prawie jedynie nadajecie sie do zwiekaszania populacji :(((. Ale don't worry, be happy, to sie szybko zmieni. Jakos ciezko sie patrzy na boks kobiet, albo na kobiete pracujaca przy budowie domu (nie na stanowisku inzyniera, albo nadzrocy budowy). Przydajecie sie do zaspokajania naszych potrzeb :)
pozdrowka mala!
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Postprzez zebra » 11 Lip 2005, 17:49

PostUA:

Miło mi, że się ze mną zgadzasz;) Solidarność kobieca. Oj tak, faceci są już tylko potrzebni do zwiększania przyrostu naturalnego. Mam nadzieję, że będzie się on zwiększał po przez czynną praktykę, a nie banki spermy;) Bo to będzie świadczyło o waszym nieróbstwie, panowie;) No, chyba, że kobiety same zrezygnują z męskich uciech, choćby ze względu na wasze prymitywne nawyki... Na przykład nieopuszczanie deski klozetowej w łazience;) Kochani mężczyzni. Tutaj macie 26 tekstów, przez które idziecie na dno. Starajcie się ich unikać, jak ognia, a wyjdzie wam to na dobre;)
1. "Wiesz ile zwykle nosisz makijażu? Wyglądałabyś znacznie lepiej, gdybyś nałożyła troszeczkę więcej pudru i pomalowała usta..."
2. "Zadzwonię do ciebie..." (Faceci albo to mówią, albo to robią. Te dwie rzeczy nigdy nie występują w przyrodzie jednocześnie).
3. Ona: "Nie wydaje ci się, że trochę przytyłam?" On: każda jego odpowiedź inna niż "nie".
4. "On jest przystojnym facetem, pasowałby do ciebie."
5. "O nie! W środę jest mecz! Najpierw wybierzemy menu, potem kupimy kupimy zgrzewkę piwa..."
6. "Powinniśmy być wobec siebie szczerzy i przyznać się, z iloma osobami spaliśmy. OK, ja mówię pierwszy. Z dwiema. W tym z tobą, oczywiście. Teraz twoja kolej..."
7. Podczas pierwszego spotkania z twoimi rodzicami: "Boże, twoja mama jest absolutnie olśniewająca. Naprawdę sexy, ścina z nóg".
8. Po wrzuceniu rzodkiewki do gotujących się ziemniaków: "Zrobiłem coś nie tak?".
9. "Prawdziwym ideałem kobiety, jaki znam, jest moja siostra."
10. "Ty jesteś najlepszą kobietą, z jaką chciałbym być", a kilka godzin później: "Zobacz sama, jak okropnie wyglądasz, kiedy się garbisz".
11. "Chyba jesteś lesbijką?! Jak możesz trzymać ręce przy sobie, mając obok takiego faceta jak ja!"
12. "Butelka wina do kolacji? O nie, dziękuję, nie piję..."
13. "Jakaś dziewczyna pomyliła mnie dziś z Bartkiem Homem, tym z >>Idola<<. Dałem jej autograf!"
14. "Uwielbiam polowania, to takie pierwotne."
15. "Aaa, tutaj idzie pająk! Szybko, wyrzuć go stąd!"
16. "Jeszcze nigdy w życiu nie przeczytałem całej książki."
17. "To, co najbardziej chciałbym dostać w tym roku na urodziny, to najnowsza płyta Stachursky'ego."
18. "Wszystkie swoje buty kupuję w Tesco, i tak nikt nie widzi różnicy."
19. On: "Zamówimy pizzę?" Ona: "Nie powinnam, to takie tuczące jedzenie...". On: "Tak, masz rację, ja wezmę hawajską, a ty sałatkę."
20. "Dobre wiadomości! Moja mama przyjeżdża w odwiedziny i zostanie z nami przez całe lato!"
21. Ona: "O, więc jesteś lekarzem" i dodaje z rosnącym zainteresowaniem: "A jaka specjalizacja?". On z uśmiechem: "Ginekologia".
22. "Nie pojedziemy taksówką, tylko autobusem, tak będzie taniej."
23. "...i pracuję jako striptizer."
24. "Czy myślisz, że mogłabyś, hmmm... ogolić wszystko, hmmm... tam na dole? Myślę, że to mogłobybyć strasznie podniecające."
25. "Jeśli ufarbujesz grzywkę na czerwono, ja zapuszczę wąsy!"
26. "Tak, spotykam się jeszcze z innymi dziewczynami, bo seks to dla mnie droga samorozwoju."
Nigdy nie mówcie tego dziewczynie, a będziecie ideałem... Pozdrawiam płeć przeciwną;))
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez archaniol » 11 Lip 2005, 21:29

PostUA:

A ja zaczynam powoli bac sie kobiet i to nawet bardzo :? Niedlugo rzeczywiscie bedzie tak jak w filmie seksmisja :(
najnowsze i całkowicie darmowe mp3: wystarczy wpisać i przytrzymać Alt i F4
Awatar użytkownika
archaniol
Postujący
Postujący

Dołączenie: 10 Lip 2005, 18:14
Miejscowość: MK City

Postprzez proktor » 01 Lut 2006, 21:38

PostUA:

Sorki, że odgrzebuje (old topic)ale tak sobie przeglądam forum(chem wstecz) i muszę to napisać...

Ale wy tu pierdoły opowiadacie :D

...że, to niby my tylko do jednego się nadajemy :] ?

pzdr
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]