TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam!
Mam mały problemik, nie mam sterowników to telefonu(siemens SL45i) nie wiem skąd mogę je ściągnąć , a bez nich nie mogę zgrywac mp3 ... będę wdzięczna za udzieloną pomoc.
Pozdrawiam, Andromeda.
Jeżeli nie znajdziesz sterowników proponuje zakupic na allegro odtwarzacz mp3 do starszych siemensów(koszt koło 20zł) Jest on podłączany pod usb czy transfer jest o wiele szybszy, nie wymaga sterowników(przy win XP). Wkłada sie do niego karte, zgrywasz muze a puźniej przekładasz karte do telefonu i wszystko jest to co zgrałeś.
Oprogramowanie do siemensa jest na stronie poducenta www.siemens.pl jeśli nie możesz sobie poradzić ze sterownikami proponuje zakup czytnika kart który napewno rozwiąrze problem!!
Dokładnie, czytnik kart pamięci (w tym wypadku MMC) to najlepsze rozwiązanie, coś w tym stylu: http://allegro.pl/show_item.php?item=81980678 Miałem kiedyś SLke i właśnie tak zgrywałem mp3.