TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

simens cx70 kabel usb

Tematy związane z telefonią komórkową.

simens cx70 kabel usb

Postprzez malik » 01 Paź 2006, 12:07

PostUA:

mam simensa cx70 kupiłem do niego kabel usb ale nie wiem jakim programem mam obsługiwać telefon i chyba brakuje mi jakiegoś sterownika do kabla bo pcet go nie widzi proszę o pomoc z adresami stron oprogramowania mój gg9848668 :roll:
malik
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Paź 2006, 11:52
Miejscowość: bydgoszcz

Postprzez dark_prince » 01 Paź 2006, 15:22

PostUA:

Mam ten sam telefon i ostrzegam, ze czasami pojawiaja sie komplikacje przy instalowaniu kabla i za pierwszym razem moze sie nie udac.. Trzeba uzbroic sie w cierpliwosc ;)

Wejdz na TE stronke i na samym dole masz w sekcji Siemens "USB Driver". Instalujesz ten sterownik (+ew. restart systemu), nastepnie podlaczasz kabel do kompa i podpinasz telefon. Teraz wchodzisz do panelu sterowania=> dodaj nowy sprzet => "tak, urzadzenie zostalo podlaczone" => "dodaj nowe..." => "zainstaluj sprzet ktory wybiore..." => "modemy" => "nie wykrywaj..." => "Siemens AG" => "Siemens mobile USB driver modem". Ufff.. stery zainstalowane, restart kompa i mozesz instalowac program do zarzadzania telefonem. Na poczatek polecam Mobile Phone Manager, albo SiMoCo. Tego drugiego uzywam obecnie i moim zdaniem jest duzo lepszy od MPM.
Awatar użytkownika
dark_prince
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Wrz 2006, 16:21

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników