TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Simens St55 biały wyświetlacz pomocy?

Tematy związane z telefonią komórkową.

Simens St55 biały wyświetlacz pomocy?

Postprzez marszalek14 » 21 Mar 2006, 21:23

PostUA:

Posiadam Simensa ST55 i mam z nim problem bo widzicie od pewnego czasu nic w nim nie widze a dokładnie mówiąc włączam go jest normalny dzwięk i nic biały podświetlany ekran normalnie wpisuje pis wchodze ale po menu moge chodzić na ślepo wszystko w nim działa oprucz wyświetlacza. Co jest potrafi mi ktoś to powiedzieć jak myślicie poszedł wyświetlacz czy oprogramowanie? Bo sam nie wiem dużo słyszłem o tym simensie np. to że często w tych telefonach siada soft (oprogramowanie) Odp. co waszym zdaniem poszło a może styki pod ekranikiem się zabrudziły i nie łączą nie wiem pomużcie co tym myślicie?
Awatar użytkownika
marszalek14
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Mar 2005, 22:55
Miejscowość: Koło

Postprzez kukaszr » 24 Mar 2006, 22:43

PostUA:

generalnie st55 to najwiekszy nie wypal z siemensow... mialem go 6mies i sie zaczol zawieszac... następnie wlanczal sie ale byl bialy ekran ale u mnie nie szlo chodzic po menu

powiedzieli mi ze plyta glowna sie jeb**ła ale mojego znajomego znajomy mial podobny problem i w serwisaie dokrecili mu jakies srobki na plycie glownej i niby dziala

Sprzedaj go na czesci ;) ja tak zrobiłem
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez NewMan » 26 Mar 2006, 23:23

PostUA:

moze byc ze soft sie wyje*** w takim razie musisz TP (test point) i sfupa zapodajesz powinien wstac ;) TP na st55 szukaj w google ;P lub kuk tam -> http://www.warezgsm.com/index.php?site=s-testp
NewMan
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Sty 2006, 22:54

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]