Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Simens St55 biały wyświetlacz pomocy?

21 Mar 2006, 21:23

Posiadam Simensa ST55 i mam z nim problem bo widzicie od pewnego czasu nic w nim nie widze a dokładnie mówiąc włączam go jest normalny dzwięk i nic biały podświetlany ekran normalnie wpisuje pis wchodze ale po menu moge chodzić na ślepo wszystko w nim działa oprucz wyświetlacza. Co jest potrafi mi ktoś to powiedzieć jak myślicie poszedł wyświetlacz czy oprogramowanie? Bo sam nie wiem dużo słyszłem o tym simensie np. to że często w tych telefonach siada soft (oprogramowanie) Odp. co waszym zdaniem poszło a może styki pod ekranikiem się zabrudziły i nie łączą nie wiem pomużcie co tym myślicie?

24 Mar 2006, 22:43

generalnie st55 to najwiekszy nie wypal z siemensow... mialem go 6mies i sie zaczol zawieszac... następnie wlanczal sie ale byl bialy ekran ale u mnie nie szlo chodzic po menu

powiedzieli mi ze plyta glowna sie jeb**ła ale mojego znajomego znajomy mial podobny problem i w serwisaie dokrecili mu jakies srobki na plycie glownej i niby dziala

Sprzedaj go na czesci ;) ja tak zrobiłem

26 Mar 2006, 23:23

moze byc ze soft sie wyje*** w takim razie musisz TP (test point) i sfupa zapodajesz powinien wstac ;) TP na st55 szukaj w google ;P lub kuk tam -> http://www.warezgsm.com/index.php?site=s-testp
Wyślij odpowiedź