Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

sims 2 dvd - jak uruchomić bez płyty?

02 Sie 2006, 13:23

Ściągnęłam sobie simsy 2 wersje dvd przez emule i mam teraz taki problem, że nie moge uruchomić gry :x pojawia się komunikat żeby włożyć do napędu płytę dvd a ja nie mam odpowiedniej nagrywarki i nie mogę tej płyty nagrać. Czy mam ściągnąć jakiegoś cracka żeby to zadziałało? Jeśli tak to skąd? A może wystarczy nagrac na zwykłego cdeka niektóre pliki? Jestem kompletnie zielona w tym temacie więc wybaczcie proszę mój idiotyzm bijący z tego posta :P

02 Sie 2006, 13:33

1. moze byc to winna craka jak sa zauwazyles! (ale z nie grywam w tam gre wiec ktos inny powie czy potzreba cracka )

ewentuaklnie rozwiazanie 2

jesli gra wymaga plyty musisz miec obraz gry i zamontowac ja w wirtualnym napedzie!

Gra moze sie okazac ze potrzebuje obu tych rzeczy!
najpierw poczekaj az ktos powie czy crack jest potrzebny, a pozniej powalcz z obrazem i wirtualnym napedem

pozdrawiam

02 Sie 2006, 13:53

Crack "No CD"

02 Sie 2006, 16:08

hmm... ściągnęłam cracka, zainstalowałam i nic :?

02 Sie 2006, 16:08

Zainstaluj prgram Daemon lub Alcohol120% on utworzy CI wirtualny dysk. Zapozonając się z programem zauważysz opcję która pozowli CI na ustawienie zawartości tego wirtualnego dysku. Tam zaznaczysz pliki które ściągnęłaś (mają chyba rozszerzenie .cue i .bin albo .iso). I to już wszystko

02 Sie 2006, 16:14

Jak to jest gra sciagnieta przez eMule i jest to obraz a jest potrzebny do niej crack to jest napewno razem z obrazem.
Zamontuj obraz w wirtualnym skopiuj cracka do glownego folderu gry uruhom i musi chodzic.
Wyślij odpowiedź