Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
02 Sie 2006, 13:23
Ściągnęłam sobie simsy 2 wersje dvd przez emule i mam teraz taki problem, że nie moge uruchomić gry
![Mad :x](https://forum.instalki.pl/images/smilies/icon_mad.gif)
pojawia się komunikat żeby włożyć do napędu płytę dvd a ja nie mam odpowiedniej nagrywarki i nie mogę tej płyty nagrać. Czy mam ściągnąć jakiegoś cracka żeby to zadziałało? Jeśli tak to skąd? A może wystarczy nagrac na zwykłego cdeka niektóre pliki? Jestem kompletnie zielona w tym temacie więc wybaczcie proszę mój idiotyzm bijący z tego posta
02 Sie 2006, 13:33
1. moze byc to winna craka jak sa zauwazyles! (ale z nie grywam w tam gre wiec ktos inny powie czy potzreba cracka )
ewentuaklnie rozwiazanie 2
jesli gra wymaga plyty musisz miec obraz gry i zamontowac ja w wirtualnym napedzie!
Gra moze sie okazac ze potrzebuje obu tych rzeczy!
najpierw poczekaj az ktos powie czy crack jest potrzebny, a pozniej powalcz z obrazem i wirtualnym napedem
pozdrawiam
02 Sie 2006, 13:53
Crack "No CD"
02 Sie 2006, 16:08
hmm... ściągnęłam cracka, zainstalowałam i nic
02 Sie 2006, 16:08
Zainstaluj prgram Daemon lub Alcohol120% on utworzy CI wirtualny dysk. Zapozonając się z programem zauważysz opcję która pozowli CI na ustawienie zawartości tego wirtualnego dysku. Tam zaznaczysz pliki które ściągnęłaś (mają chyba rozszerzenie .cue i .bin albo .iso). I to już wszystko
02 Sie 2006, 16:14
Jak to jest gra sciagnieta przez eMule i jest to obraz a jest potrzebny do niej crack to jest napewno razem z obrazem.
Zamontuj obraz w wirtualnym skopiuj cracka do glownego folderu gry uruhom i musi chodzic.