TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Sita (kursy jezykowe)

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Sita (kursy jezykowe)

Postprzez niunka » 23 Lut 2006, 18:02

PostUA:

[obrazek nie jest już dostępny]

System Sita - Prosta recepta na sukces

Odpowiedzią na zmiany zachodzące we współczesnym świecie
jest SYSTEM SITA. System, który umożliwia poznanie
dowolnego języka w kilkakrotnie szybszym tempie. Łączy proces
uczenia się z przyjemnością relaksacji. Powoduje, że czujemy się wypoczęci i skoncentrowani, a tym samym
korzystnie wpływa na prawidłowe funkcjonowanie naszego
organizmu w ciągu dnia.

Kurs Języka Angielskiego SITA to pozycja absolutnie nowatorska, stanowiąca unikalną kompozycję sugestopedycznej metody nauczania z najnowszymi osiągnięciami językoznawstwa. Osoba autora stanowi gwarancję merytorycznej doskonałości materiału, udział w nagraniach aktorów Teatru Angielskiego zapewnia najlepszą jakośc wymowy. Całość ta podzielona jest na jednostki uporządkowane że względu na zawarty w nich materiał gramatyczny i słownictwo. Dialogi i monologi wprowadzają nas krok po kroku w specyfike języka, pobudzając jednocześnie do przemyśleń na płaszczyźnie emocjonalnej. Własne zaangażowanie i identyfikacja z osobami występującymi jako bohaterowie kolejnych scenek daje nam poczucie ich realności i ułatwia zapamiętywanie. Wieloznacznośc tekstów rozbudza zainteresowanie i zachęca do ponownego kontaktu ze znaną już lekcją. Wszystko to sprawia, że cytat z pierwszej strony "English is wonderful" - staje się faktem.

JĘZYK ANGIELSKI KURS PODSTAWOWY CZĘŚĆ 1

Czesc pierwsza sklada sie z 10 lekcji i jednej powtorki.Czesc relaksacyjna i ksiazka (obrazki w formacie jpg)
Czesc pierwsza ma 324 MB RAR - archiwum podzielone TC na 8 czesci.
haslo http://www.instalki.pl

part 1

[strona nie jest już dostępna]

part 2

part 3

part 4

part 5

part 6

part 7

part 8

w przyszlym tygodniu podam linki do czesci 2 a jak beda chetni to beda dalsze kursy :)
Ostatnio edytowany przez niunka 24 Lut 2006, 10:55, edytowano w sumie 13 razy
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez manius23 » 24 Lut 2006, 09:18

PostUA:

niunka gdzie te linki ?

A przy okazji wyprobowalas ten kurs ?
I czy on jest platny czy jak to wyglada ?
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez niunka » 24 Lut 2006, 10:46

PostUA:

Co ty taki niecierpliwy?
Angielskiego jeszcze nie probowalam,ale korzystalam wczesniej z niemieckiego i podobalo mi sie,bardzo przyjemnie prowadzone lekcje.
jest to platne jak sie chce kupic,sam kurs kosztuje okolo 150 zl urzadzenie Sita okolo 800zl (szkoda kasy),ale kursy sa naprawde dobre.Najlepiej samemu sprawdzic i ocenic,nie kazdemu moze odpowiadac,ale warto sprobowac.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez manius23 » 24 Lut 2006, 11:08

PostUA:

Dzieki niunka :)
ale All download slots (1500) assigned to your country (Poland) are in use.
Please try again later.

szkoda ze maja limity :(
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

NO I CO DALEJ

Postprzez szymborek » 11 Mar 2006, 11:41

PostUA:

SCIAGNALEM PLIKI NO I CO DALEJ ???????
szymborek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Mar 2006, 11:37
Miejscowość: szczecin

Re: Sita (kursy jezykowe)

Postprzez niunka » 11 Mar 2006, 11:53

PostUA:

Nie krzyccz!
Tak jak napisalam,jest to podzielone Total Commanderem i TC trzeba to polaczyc,po polaczeniu bedziesz mial archiwum WinRar,wystarczy je rozpakowac :grin:
niunka napisał(a):Czesc pierwsza sklada sie z 10 lekcji i jednej powtorki.Czesc relaksacyjna i ksiazka (obrazki w formacie jpg)
Czesc pierwsza ma 324 MB RAR - archiwum podzielone TC na 8 czesci.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez kukaszr » 11 Mar 2006, 13:06

PostUA:

a masz moze Niunka jakis kurs zaawansowany albo cos nie podstawowoego z angielskiego?
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez wojtas1125554 » 11 Mar 2006, 13:10

PostUA:

a co to jest to użądzenie sita?? i na jakim poziomie jest ten kurs bo ja mam 12lat i niewiem czy bym zakapował jakiś bardzej zaawansowany. A musze się nauczyć angielskiego(podstawy) w 2miesiące bo jade do stanów (wygrałem konkurs odyseja umysłu) https://odyseja.org
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez proktor » 11 Mar 2006, 13:35

PostUA:

Ninka powiedz jeszcze do czego są te okulary, i czy będą potrzebne do przejścia kursu :]

Jeśli nikto wcześniej nie kożystał z tego megaupload to : Musicie zainstalować ten program co wam każą gdy wchodzicie w te linki a poza tym, aby pobrać musisz z IE
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez niunka » 11 Mar 2006, 22:03

PostUA:

kukaszr napisał(a):a masz moze Niunka jakis kurs zaawansowany albo cos nie podstawowoego z angielskiego?

Tak mam :)

wojtas1125554 napisał(a):a co to jest to użądzenie sita?? i na jakim poziomie jest ten kurs bo ja mam 12lat i niewiem czy bym zakapował jakiś bardzej zaawansowany. A musze się nauczyć angielskiego(podstawy) w 2miesiące bo jade do stanów (wygrałem konkurs odyseja umysłu) https://odyseja.org

Uzadzenie Sita ma pomagac w nauce,pomaga sie zrelaksowac a wedlog tego co pisza zrelaksowany czlowiek znacznie lepiej przyswaja material :)
Jest to kurs podstawowy,wiec poziom jest chyba logiczny,sa to podstawy tak ze napewno Ci sie przyda :)

proktor napisał(a):Ninka powiedz jeszcze do czego są te okulary, i czy będą potrzebne do przejścia kursu :]

Jeśli nikto wcześniej nie kożystał z tego megaupload to : Musicie zainstalować ten program co wam każą gdy wchodzicie w te linki a poza tym, aby pobrać musisz z IE

Okulary sa czescia uzodzenia Sita.Teoretycznie sa potrzebne,pomagaja sie zrelaksowac,pomagaja w nauce.Tak twierdzi producent.
A tak z wlasnego doswiadczenia powiem ze z uzadzenia Sita praktycznie nie korzystalam.Kupilam pierwszy kurs kilka lat temu za kupe kasy,ktora niepotrzebnie wydalam.Takie jest moje zdanie.
Uczylam sie sluchajac kaset i jednoczesnie przegladajac ksiazke(tresc ksiazki pokrywa sie z nagraniami)Sam kurs bardzo mi sie podobal,lekcje byly naprawde fajnie prowadzone.Naprawde polecam,warto sprobowac,tymbardziej ze za darmo :grin:

proktor napisał(a):aby pobrać musisz z IE

Do pobrania czego jest potrzebne IE
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez kukaszr » 12 Mar 2006, 10:56

PostUA:

a skąt masz te programy?? przeszukałem bearshare i torrenty i nic nie ma ;/

hmm co zrobic jesli sie cos takiego pokaze:

! F:\Documents and Settings\kukaszr\My Documents\Moje Dokumenty\Programy\sita\Angielski Kurs Podstawowy czesc 1.001: Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku Angielski Kurs Podstawowy czesc 1\Lekcja 01.mp3 (niewłaściwe hasło?)
! F:\Documents and Settings\kukaszr\My Documents\Moje Dokumenty\Programy\sita\Angielski Kurs Podstawowy czesc 1.001: Nieoczekiwany koniec archiwum

uzylem hasla www.instalki.pl
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez niunka » 12 Mar 2006, 14:45

PostUA:

To slabo szukales bo wszystko co mam juz dawno jest udostepnione w sieci p2p.
Skad to mam,ze sklepu.

Sprawdzalam i wszystko z plikami jest ok.haslo jest poprawne.albo zrobiles cos nie tak,albo masz pierwsza czasc sciagnieta uszkodzona.jezeli wszystko robisz dobrze to sciagnij jeszcze raz pierwsza czesc.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez wojtas1125554 » 12 Mar 2006, 22:13

PostUA:

kukaszr napisał(a):a skąt masz te programy?? przeszukałem bearshare i torrenty i nic nie ma ;/

W eMule jest właśnie pobieram angielski podstawowy
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez niunka » 13 Mar 2006, 10:11

PostUA:

kukaszr napisał(a):a skąt masz te programy?? przeszukałem bearshare i torrenty i nic nie ma ;/

niunka napisał(a):To slabo szukales bo wszystko co mam juz dawno jest udostepnione w sieci p2p.
Skad to mam,ze sklepu.

Mowilam ze juz dawno sa udostepnione.
Angielskiego dostepne sa podstawowy,srednizaawansowany,idiomy.Chyba ze ktos cos wiecej udostepnil,bo jeszcze cos z angielskiego bylo,ale ja tego nie mam a czy w sieci jest nie wiem nie szukalam,bo nie jest mi potrzebne :)
Niemiecki jest tylko podstawowy,srednizaawansowany( nie ma nic wiecej z sity,tak ze nie szukac)Chyba ze ktos cos wiecej udostepnil. :)

Tu sa linki do eMule do wszystkich czesci angielski i niemiecki
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]