Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Sita (kursy jezykowe)

23 Lut 2006, 18:02

[obrazek nie jest już dostępny]

System Sita - Prosta recepta na sukces

Odpowiedzią na zmiany zachodzące we współczesnym świecie
jest SYSTEM SITA. System, który umożliwia poznanie
dowolnego języka w kilkakrotnie szybszym tempie. Łączy proces
uczenia się z przyjemnością relaksacji. Powoduje, że czujemy się wypoczęci i skoncentrowani, a tym samym
korzystnie wpływa na prawidłowe funkcjonowanie naszego
organizmu w ciągu dnia.

Kurs Języka Angielskiego SITA to pozycja absolutnie nowatorska, stanowiąca unikalną kompozycję sugestopedycznej metody nauczania z najnowszymi osiągnięciami językoznawstwa. Osoba autora stanowi gwarancję merytorycznej doskonałości materiału, udział w nagraniach aktorów Teatru Angielskiego zapewnia najlepszą jakośc wymowy. Całość ta podzielona jest na jednostki uporządkowane że względu na zawarty w nich materiał gramatyczny i słownictwo. Dialogi i monologi wprowadzają nas krok po kroku w specyfike języka, pobudzając jednocześnie do przemyśleń na płaszczyźnie emocjonalnej. Własne zaangażowanie i identyfikacja z osobami występującymi jako bohaterowie kolejnych scenek daje nam poczucie ich realności i ułatwia zapamiętywanie. Wieloznacznośc tekstów rozbudza zainteresowanie i zachęca do ponownego kontaktu ze znaną już lekcją. Wszystko to sprawia, że cytat z pierwszej strony "English is wonderful" - staje się faktem.

JĘZYK ANGIELSKI KURS PODSTAWOWY CZĘŚĆ 1

Czesc pierwsza sklada sie z 10 lekcji i jednej powtorki.Czesc relaksacyjna i ksiazka (obrazki w formacie jpg)
Czesc pierwsza ma 324 MB RAR - archiwum podzielone TC na 8 czesci.
haslo http://www.instalki.pl

part 1

[strona nie jest już dostępna]

part 2

part 3

part 4

part 5

part 6

part 7

part 8

w przyszlym tygodniu podam linki do czesci 2 a jak beda chetni to beda dalsze kursy :)
Ostatnio edytowany przez niunka 24 Lut 2006, 10:55, edytowano w sumie 13 razy

24 Lut 2006, 09:18

niunka gdzie te linki ?

A przy okazji wyprobowalas ten kurs ?
I czy on jest platny czy jak to wyglada ?

24 Lut 2006, 10:46

Co ty taki niecierpliwy?
Angielskiego jeszcze nie probowalam,ale korzystalam wczesniej z niemieckiego i podobalo mi sie,bardzo przyjemnie prowadzone lekcje.
jest to platne jak sie chce kupic,sam kurs kosztuje okolo 150 zl urzadzenie Sita okolo 800zl (szkoda kasy),ale kursy sa naprawde dobre.Najlepiej samemu sprawdzic i ocenic,nie kazdemu moze odpowiadac,ale warto sprobowac.

24 Lut 2006, 11:08

Dzieki niunka :)
ale All download slots (1500) assigned to your country (Poland) are in use.
Please try again later.

szkoda ze maja limity :(

NO I CO DALEJ

11 Mar 2006, 11:41

SCIAGNALEM PLIKI NO I CO DALEJ ???????

Re: Sita (kursy jezykowe)

11 Mar 2006, 11:53

Nie krzyccz!
Tak jak napisalam,jest to podzielone Total Commanderem i TC trzeba to polaczyc,po polaczeniu bedziesz mial archiwum WinRar,wystarczy je rozpakowac :grin:
niunka napisał(a):Czesc pierwsza sklada sie z 10 lekcji i jednej powtorki.Czesc relaksacyjna i ksiazka (obrazki w formacie jpg)
Czesc pierwsza ma 324 MB RAR - archiwum podzielone TC na 8 czesci.

11 Mar 2006, 13:06

a masz moze Niunka jakis kurs zaawansowany albo cos nie podstawowoego z angielskiego?

11 Mar 2006, 13:10

a co to jest to użądzenie sita?? i na jakim poziomie jest ten kurs bo ja mam 12lat i niewiem czy bym zakapował jakiś bardzej zaawansowany. A musze się nauczyć angielskiego(podstawy) w 2miesiące bo jade do stanów (wygrałem konkurs odyseja umysłu) https://odyseja.org

11 Mar 2006, 13:35

Ninka powiedz jeszcze do czego są te okulary, i czy będą potrzebne do przejścia kursu :]

Jeśli nikto wcześniej nie kożystał z tego megaupload to : Musicie zainstalować ten program co wam każą gdy wchodzicie w te linki a poza tym, aby pobrać musisz z IE

11 Mar 2006, 22:03

kukaszr napisał(a):a masz moze Niunka jakis kurs zaawansowany albo cos nie podstawowoego z angielskiego?

Tak mam :)

wojtas1125554 napisał(a):a co to jest to użądzenie sita?? i na jakim poziomie jest ten kurs bo ja mam 12lat i niewiem czy bym zakapował jakiś bardzej zaawansowany. A musze się nauczyć angielskiego(podstawy) w 2miesiące bo jade do stanów (wygrałem konkurs odyseja umysłu) https://odyseja.org

Uzadzenie Sita ma pomagac w nauce,pomaga sie zrelaksowac a wedlog tego co pisza zrelaksowany czlowiek znacznie lepiej przyswaja material :)
Jest to kurs podstawowy,wiec poziom jest chyba logiczny,sa to podstawy tak ze napewno Ci sie przyda :)

proktor napisał(a):Ninka powiedz jeszcze do czego są te okulary, i czy będą potrzebne do przejścia kursu :]

Jeśli nikto wcześniej nie kożystał z tego megaupload to : Musicie zainstalować ten program co wam każą gdy wchodzicie w te linki a poza tym, aby pobrać musisz z IE

Okulary sa czescia uzodzenia Sita.Teoretycznie sa potrzebne,pomagaja sie zrelaksowac,pomagaja w nauce.Tak twierdzi producent.
A tak z wlasnego doswiadczenia powiem ze z uzadzenia Sita praktycznie nie korzystalam.Kupilam pierwszy kurs kilka lat temu za kupe kasy,ktora niepotrzebnie wydalam.Takie jest moje zdanie.
Uczylam sie sluchajac kaset i jednoczesnie przegladajac ksiazke(tresc ksiazki pokrywa sie z nagraniami)Sam kurs bardzo mi sie podobal,lekcje byly naprawde fajnie prowadzone.Naprawde polecam,warto sprobowac,tymbardziej ze za darmo :grin:

proktor napisał(a):aby pobrać musisz z IE

Do pobrania czego jest potrzebne IE

12 Mar 2006, 10:56

a skąt masz te programy?? przeszukałem bearshare i torrenty i nic nie ma ;/

hmm co zrobic jesli sie cos takiego pokaze:

! F:\Documents and Settings\kukaszr\My Documents\Moje Dokumenty\Programy\sita\Angielski Kurs Podstawowy czesc 1.001: Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku Angielski Kurs Podstawowy czesc 1\Lekcja 01.mp3 (niewłaściwe hasło?)
! F:\Documents and Settings\kukaszr\My Documents\Moje Dokumenty\Programy\sita\Angielski Kurs Podstawowy czesc 1.001: Nieoczekiwany koniec archiwum

uzylem hasla www.instalki.pl

12 Mar 2006, 14:45

To slabo szukales bo wszystko co mam juz dawno jest udostepnione w sieci p2p.
Skad to mam,ze sklepu.

Sprawdzalam i wszystko z plikami jest ok.haslo jest poprawne.albo zrobiles cos nie tak,albo masz pierwsza czasc sciagnieta uszkodzona.jezeli wszystko robisz dobrze to sciagnij jeszcze raz pierwsza czesc.

12 Mar 2006, 22:13

kukaszr napisał(a):a skąt masz te programy?? przeszukałem bearshare i torrenty i nic nie ma ;/

W eMule jest właśnie pobieram angielski podstawowy

13 Mar 2006, 10:11

kukaszr napisał(a):a skąt masz te programy?? przeszukałem bearshare i torrenty i nic nie ma ;/

niunka napisał(a):To slabo szukales bo wszystko co mam juz dawno jest udostepnione w sieci p2p.
Skad to mam,ze sklepu.

Mowilam ze juz dawno sa udostepnione.
Angielskiego dostepne sa podstawowy,srednizaawansowany,idiomy.Chyba ze ktos cos wiecej udostepnil,bo jeszcze cos z angielskiego bylo,ale ja tego nie mam a czy w sieci jest nie wiem nie szukalam,bo nie jest mi potrzebne :)
Niemiecki jest tylko podstawowy,srednizaawansowany( nie ma nic wiecej z sity,tak ze nie szukac)Chyba ze ktos cos wiecej udostepnil. :)

Tu sa linki do eMule do wszystkich czesci angielski i niemiecki
Wyślij odpowiedź