TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

skad pochadza wasze forumowe ksywki??

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez WeGi » 22 Lut 2007, 23:56

PostUA:

Kiedyś za małolata ktoś tam krzyknął na mnie 'węgorz' ( od nazwiska ) i tak już zostało .. po jakimś czasie ktoś na mnie krzyknął 'wegi' i tak o to posiadam 2 ksywy w real live ( na forach zawsze używam 'wegi' i jeszcze sie nie spotkałem, żeby był taki sam nick ;))
Pozdro ;)
ComeOnNow
LetsGoWhereNobodyKnows
YouAndMeAlone
YouAndMeTogether :*
Awatar użytkownika
WeGi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Gru 2006, 20:34
Miejscowość: Nowy Sącz

Postprzez Gaber » 23 Lut 2007, 09:21

PostUA:

Siemka!
Za dzieciaka miałem ksywke Gabek,ale ponieważ dzieckiem już nie jestem a z ksywką trudno mi się rozstać to końcówke "k" zamieniłem na "r" i teraz jest Gaber.
Awatar użytkownika
Gaber
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Lut 2007, 01:38
Miejscowość: Częstochowa

Postprzez Kroll » 03 Mar 2007, 12:26

PostUA:

Moja ksywka (Kroll) jest taka sama jak tytuł książki, której jeszcze nigdy nie czytałem. Jeden z moich kolegów (kiedy byłem w 2 klasie podstawówki) skojarzył moje imię (Karol) właśnie z tytułem tej książki. I oto JA :wink: .
Kroll
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lut 2007, 16:49

Postprzez LameR » 13 Mar 2007, 16:06

PostUA:

moja sama nazwa mowi kiedys bylem lamerem od jakiegos czasu jestem czysty i posidam mala siec radiowa to juz nie pasuje byc lamerem :lol:
LameR
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Lut 2007, 12:31

Postprzez Arragorn » 14 Mar 2007, 22:34

PostUA:

moj nick sie wziol z pewnej gry link na dole tak mi sie spodobal ze teraz wszedzie go uzywam :D
Arragorn
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Mar 2007, 21:05

Postprzez qazwsxedc » 15 Mar 2007, 20:01

PostUA:

A moje się wzieło od pisania na klawiaturze? Tak poprostu wpisałem qaz i dalej samo poszło. :D
Awatar użytkownika
qazwsxedc
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Wrz 2006, 12:28
Miejscowość: Łódź

Postprzez Maciak Plock » 19 Mar 2007, 17:07

PostUA:

Moja ksywa wzieła sie od Imienia "Mariusz" ale wołają na mnie "Mario" (wiadomo :P) a ze sie wzięło Mariusz X to sam se dałem ma za dużo mariuszów i mariów xD
Mariusz X to nie "Mariusz Dziesiąty" tylko po prostu Mariusz X (tak samo jak Archiwum X ;))

@Edit to Mefisto

Ej... wiesz otym... ze tak mi weszła głowę ze jak słyszę słowo "Mefisto" to odrazu kojarzy mi się z Kotami?
Jak bende mieć kota to Nazwę Go "Mefisto" :D:D:D:D
Kocie ;)
Ostatnio edytowany przez Maciak Plock 29 Sie 2007, 03:16, edytowano w sumie 2 razy
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Postprzez belladona123 » 02 Kwi 2007, 17:38

PostUA:

Wlasciwie powinno byc Belladonna,jak jedna z postaci w b.brutalnej(tak brutalnej ,ze az nigdy niewydanej)grze na PSXa - Thrill Kill!Gra byla swoista bijatyka z gronem postaci ,w ktorych towarzystwie nie chcialbym sie znalezc
W gre,a raczej jej wersje beta,gralem namietnie przed laty i Belladonna mocno wbila mi sie w pamiec .Pani ta miala palke elektr. i szpile na czyms w stylu gwozdzi i jeszcze tak ponetnie mruczala gdy wykanczala przeciwnikow...
Ale gdy przyszlo uzyc ksywki Belladonna ,okazalo sie,ze ksywka wszedzie byla zajeta :sad: ,wiec przerzucilem sie na belladona123(bo belladona tez byla czesto niedostepna :twisted: )
Dodam jeszcze ,ze mam b.duzo profili z ksywka belladona123 wlasnie,np.w moim banku,
PS Jakbyscie mieli kiedys okazje zobaczyc Thrill Kill w akcji, he,he ...nie omieszkajcie
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Paź 2006, 00:36
Miejscowość: Edinburgh

Postprzez Mefisto » 29 Sie 2007, 02:32

PostUA:

Celowo odkopałem temat bo wydaje mi się, że dość ciekawy. A więc jeśli chodzi o moją "ksywkę" to tak po prostu założyłem sobie konto na tym o to forum i pierwsza "ksywka" mi przyszła taka do głowy (na 2 lub 3 forach innych serwisów Mefisto to ta sama osoba - czyli ja, nie będę zdradzać adresów stron ;] ) i o to jestem Mefisto :D
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Postprzez rapod1 » 29 Sie 2007, 09:19

PostUA:

u mnie rapod1 wizal sie od dwoch pierwszych liter imienia, i trzech od nazwoska, a liczba 1, bo sam rapod byl zajety, chce tez powiedziec ze rapod1 to byl i jest nadal moj pierwszy adres mailowy
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków
Pochwały: 2

Postprzez nawrok888 » 29 Sie 2007, 16:37

PostUA:

ogólnie to ja mam wiele ksywek...nawrok wzięło się od nazwiska i używam jej na co dzień a 888...bo inne były juz zajęte :D :D :D

elo pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez VampirLord » 06 Wrz 2007, 15:11

PostUA:

VampirLord bo takie mroczne oryginalne kojazy sie z wampirkami :D

nawet przydatne na mmorpg
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Postprzez kuba88 » 11 Wrz 2007, 10:45

PostUA:

moj nick jest bardzo tworczy:-)
imie + rocznik :-)
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Wrz 2005, 13:03

Postprzez destyny » 11 Wrz 2007, 13:20

PostUA:

A Ja swój nick wymyśliłem do gry counter stricke potem ten nick ewoluował z gry i przeszedł na fora.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez tirex52 » 11 Wrz 2007, 15:45

PostUA:

TIREX - ti od nazwiska 1 i ost. litera rex od tego bo raz na historie przyszedłem pięć minut przed końcem l. no i ktoś powiedział że jestem tirex
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Sty 2007, 00:19
Miejscowość: Miękowo city :>

PoprzedniaNastępna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Mirahz