TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Skąd się tutaj znalazłeś?

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Skąd się tutaj znalazłeś?

Postprzez Mefisto » 29 Sie 2007, 02:40

PostUA:

Pytanie proste, skąd się tutaj znaleźliście?

Moja odpowiedź:

W wielu serwisach z których się ściąga programy są fora i tak czasem się założy konto a, że na tym jakoś przebywam od dłuższego czasu (prawie 3 miesiące) to tak wyszło jakiś mam sentyment do "instalek" ;]

Ps. proszę forumowiczów o niekorzystanie z tego tematu jako tzw. "nabijarki postów", jeden post na łebka proszę :P
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Maciak Plock » 29 Sie 2007, 03:14

PostUA:

Jak sie tu znalazłem...
Kumpel powiedział ze na instalki.pl można pobierać różne programy itd...
I byłem internetowy nabek nie wiedziałem nawet z skąd muzykę itp pobierać
1 co pobrałem... to był BearShare xDD
Później zjechałem na dół... patrze coś o myszce... aa załoze konto wypowiem się...
Było to o myszce Logitech a ze dzień wcześniej kupiłem zestaw logitech'a noto postanowiłem siewypowiedzieć ... że super jest itd...Doradzałem żeby kupił kómplet ^^

Później NOOB'ski temat napisany o tibi... było to w okolicach tego czasu co ten pajac |\|ajeb/-\ł Matce krzesłem... noto miałem 100 mysli na sekundę jeszcze ciągłe z CAPS'em pisałem xDD (niemówiąc o błędach ortograficznych)
noi tak pisałem... pisałem... (coraz lepiej ;) ) i było mniej takich dziecięcych wypowiedzi aż zostałem w takim stanie jakim jestem... :D
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Postprzez banan » 29 Sie 2007, 10:22

PostUA:

destyny robisz ot...:?
ja się tu znalazłem,gdy miałem problem ze sterownikami do mojej karty sieciowej :]
pomogli mi, a ja tu zostałem i wszyscy żyjemy długo i szczęśliwie :D
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez wonski » 29 Sie 2007, 10:27

PostUA:

No to i ja się wypowiem.
Od dłuższego czasu ściągałem z instalek różne programy, a do for nie miałem przekonania ale że miałem z kompem to postawiłem wejść zadać pytanko i tak już zostało od przeszło roku z małymi przerwami :)
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez LucaS » 29 Sie 2007, 12:35

PostUA:

Ja szukałem kursu html (na strym, pierwszym nicku) no i tak zostałem :P
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez darkman » 29 Sie 2007, 13:09

PostUA:

hmm.... ja pamiętam jak sciągałem avasta to zjechalem na dol i zobaczylem ostatnie posty... to sobie mysle wejde i lookne. i tak zostalo.
darkman
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Maj 2006, 12:17
Miejscowość: Kraków

Postprzez nawrok888 » 29 Sie 2007, 16:42

PostUA:

ja podobnie jak DARKMAN...tak z ciekawości...no i jestem...

elo pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez tirex52 » 29 Sie 2007, 20:42

PostUA:

Ja tak jak LucaS szukałem czegoś o HTML no i jestem
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Sty 2007, 00:19
Miejscowość: Miękowo city :>

Postprzez Mac » 29 Sie 2007, 21:44

PostUA:

Ja szukałem jakiegoś tam programu. Kumpel podesłał mi linka do niego na instalkach i powiedział żebym zobaczył na forum. Jak zobaczyłem niektóre odpowiedzi w dziale którym się teraz opiekuje. Zarejestrowałem się i zacząłem się udzielać. A potem mnie modem mianowali, i teraz spełniam przykry obowiązek pilnowania tu porządku. I rozdawania ostrzeżeń, co jest o wiele ciekawsze.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez rapod1 » 29 Sie 2007, 22:38

PostUA:

ja juz sam nie pamietam jak trafilem. napewno przez strone glowna istalek. a powod byl taki ze monitor zaczal sie psuc i chcialem sie dowiedziec co sie dzieje ze staruszkiem. potem chwilunia przerwy, ale jednak powrocilem i staram sie pomoc jezeli potrafie, choc nie zawsze mi to wychodzi xP
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków
Pochwały: 2

Postprzez destyny » 29 Sie 2007, 23:24

PostUA:

Ja szukałem jakiegoś programu znalazłem go na instalkach , a że jestem ciekawski zajrzałem na forum i tak tutaj zostałem :) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez Snoopy1 » 29 Sie 2007, 23:42

PostUA:

Ja też dokładnie nie pamiętam, chyba sprawdzałem forum programosy, i pomyślałem że wejde na instalki, napisałem posta o godfatherze, i tak już zacząłem pisać i zostałem :D
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Postprzez kukaszr » 30 Sie 2007, 07:37

PostUA:

a ja mam lepsze historie od Was ;d

mianowicie z 3 lata temu mama kazała mi słuchać w radiu TOK FM audycji o komputerach tematem były wirusy;d

-Na koniec audycji można było zadzwonić i poleciś strony o pc z programami antywirusowymi i wymienić się doświatczeniami ;d

-Zadzwonił może 10-12 letni chłopak i zareklamował instalki.pl jak portal z dużą ilością programów i gier i tak tu jestem ;]
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez pp3088 » 30 Sie 2007, 09:36

PostUA:

kukaszr napisał(a):a ja mam lepsze historie od Was ;d

mianowicie z 3 lata temu mama kazała mi słuchać w radiu TOK FM audycji o komputerach tematem były wirusy;d

-Na koniec audycji można było zadzwonić i poleciś strony o pc z programami antywirusowymi i wymienić się doświatczeniami ;d

-Zadzwonił może 10-12 letni chłopak i zareklamował instalki.pl jak portal z dużą ilością programów i gier i tak tu jestem ;]

To się nazywa reklama sponsorowana xD. Osobiście dostałem się na forum szkując linku do pewnego programy ;) Jako, że nie było na stronce głównej, to zlinkowała wzmianke o nim na forum, a ja wszedłem bez większego zastanowienia. Zobaczyłem, że ktoś potrzebował pomocy z logiem to napisałem.
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez Bozz » 30 Sie 2007, 10:42

PostUA:

Ja miałem problem z jakimś programem i szukałem forum,gdzie mogliby mi pomóc, no i... instalki.pl ;)
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]