TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Skanery Online

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Skanery Online

Postprzez Juve_18 » 20 Sty 2006, 00:11

PostUA:

Który skaner jest dla was najlepszy?? ja używam Panda Active scan i myśle ze jest dobry 8)
Awatar użytkownika
Juve_18
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Sty 2006, 00:47
Miejscowość: Wrocław

Postprzez Hpest » 20 Sty 2006, 00:52

PostUA:

Żadko kto używa skanerów ON line. Lepiej mieć zainstalowanego Antywirusa z pełnym pakietem zabezpieczajacym i na beżaco kontrolować stan swojego bezpieczeństwa w sieci, niż uzywać skanerów tego typu. Oczywiście są one niezbędne Np.: przy awarii systemowego skaner'a lub po formacie. Według Mnie najlepszy jest Mks Vir choć nie pogardzę Pandą i Kaspersky. :wink:

-> http://virusscan.jotti.org
Kiedyś ta stronka była naprawdę niezła, lecz teraz troche zbiedniała, chociaż mimo to nadal spełnia swoja funkcję.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez proktor » 20 Sty 2006, 18:41

PostUA:

Raczej nie moge sobie pozwolic na kozystanie z oprogramowania anti-vir.

Używam Pandy. Link jest na stronie głownej :P

Pozatym mam kiero firewal dosc czesto instaluje latki na wirusy, i latki systemowe. I raczej jest spox, jedyne co mi sie czesto wbija to spywary. Poniewaz troche sciagam z torrentow z edk a jak wiadomo duzo tam jest syfu

pzdr
Ostatnio edytowany przez proktor, 21 Sty 2006, 20:01, edytowano w sumie 1 raz
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez wojtas1125554 » 20 Sty 2006, 22:41

PostUA:

ja tam nieużywam skanerów on-line lepiej mieć zainstalowanego antywira i jest wszysko GIT --moje stwierdzenie
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Illidan