Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Skanowanie on-line w Mozilli?

15 Lis 2006, 15:22

Czy można skanować jakoś (nie wiem jak) on-line za pomocą np. mks-vira, Pandy czy Bitdefendera mając tylko przeglądarke Mozille???

15 Lis 2006, 15:23

Ostatnio jak chcialem przeskanowac mks_wirem online , to nie moglem. Dopiero jak odpalilem IE to poszlo. Ale nawet pisze ze skanet dziala tylko w przegladarce Internet Explorer.

15 Lis 2006, 15:25

destyny napisał(a):Ostatnio jak chcialem przeskanowac mks_wirem online , to nie moglem. Dopiero jak odpalilem IE to poszlo. Ale nawet pisze ze skanet dziala tylko w przegladarce Internet Explorer.

No to ja wiem ale się pytam czy można mając Mozille tylko???

15 Lis 2006, 15:29

Hmmm pamietam ze w opcjach mozili było cos takiego zeby przegladarka przedstawiala sie jako IE (jak dobrze pamietam) moze jak to ustawisz to da rade.

15 Lis 2006, 15:37

destyny napisał(a):Hmmm pamietam ze w opcjach mozili było cos takiego zeby przegladarka przedstawiala sie jako IE (jak dobrze pamietam) moze jak to ustawisz to da rade.

No nie wiem ja tego w opcjach nie znalazłem:(

15 Lis 2006, 16:49

Tak sobie jeszcze właśnie pomyślałem że mogło mi się z Operą pomylić bo swego czasu jej używałem. Ale chyba jeśli do czegoś wymagane jest IE to chyba tego się nie ominie .
Wyślij odpowiedź