TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Ostatnio jak chcialem przeskanowac mks_wirem online , to nie moglem. Dopiero jak odpalilem IE to poszlo. Ale nawet pisze ze skanet dziala tylko w przegladarce Internet Explorer.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny napisał(a):Ostatnio jak chcialem przeskanowac mks_wirem online , to nie moglem. Dopiero jak odpalilem IE to poszlo. Ale nawet pisze ze skanet dziala tylko w przegladarce Internet Explorer.
No to ja wiem ale się pytam czy można mając Mozille tylko???
destyny napisał(a):Hmmm pamietam ze w opcjach mozili było cos takiego zeby przegladarka przedstawiala sie jako IE (jak dobrze pamietam) moze jak to ustawisz to da rade.
Tak sobie jeszcze właśnie pomyślałem że mogło mi się z Operą pomylić bo swego czasu jej używałem. Ale chyba jeśli do czegoś wymagane jest IE to chyba tego się nie ominie .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."