Przy okazji zadam pytanie co bedzie gdy np:5,10 lyb 20 oób bedzie miało juz maximum napisanych postuw na swoim koncie??Czy zostaną one wyzerowane???bo max to 1000prawda.
UA:
UA:
UA:
Przy okazji zadam pytanie co bedzie gdy np:5,10 lyb 20 oób bedzie miało juz maximum napisanych postuw na swoim koncie??Czy zostaną one wyzerowane???bo max to 1000prawda.
UA:
UA:
Hpest napisał(a):Skoro to jest forum to warto omuwic kazdy topic, a ten jest nie dla kazdego znany. Napewno wielu forumowiczów to interesuje.
Co do ilosci postów "zebra" to lepiej mi nic nie mow.A moze chcesz sie znami podzielic informacja jak tego dokonałas![]()
hehehehe.
pozdro"
UA:
UA:
UA:
UA:
Hpest napisał(a):Oj zebra jezeli miał bym patrzec na to czy ty mi kazesz pisac cokolwiek na tym forum to naprawde...lol i tyle. Laughing
Hmm mysle ,że to włąsnie twoje posty powinny byc bardziej efektywne i lepsze jakosciowo prawda.Gdyz kiedys były własnie takie.
Co sie z toba stało czyzbys sie opusciła w efektywnosci i skutecznosci pisanych przez Ciebie postów. Wink
A moze jest tego inna przyczyna.A tak na marginesie zauwazyłem ,ze jestes bardzo Czujna i wrazliwa gdy ktos cos pisze o Ilosci post'ów
I kto tu mówi o wrażliwości co do ilości postów...Hpest napisał(a):I co mi wzieto ok 23postów tak samo jak i kumplowi.Dziadyyy
Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników