TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Skoro nie top 10.....to top20 forum instalki!!!

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Skoro nie top 10.....to top20 forum instalki!!!

Postprzez Hpest » 28 Wrz 2005, 00:25

PostUA:

Przy okazji zadam pytanie co bedzie gdy np:5,10 lyb 20 oób bedzie miało juz maximum napisanych postuw na swoim koncie??Czy zostaną one wyzerowane???bo max to 1000prawda.
Ostatnio edytowany przez Hpest 29 Wrz 2005, 11:53, edytowano w sumie 2 razy
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez dj_shreder » 28 Wrz 2005, 21:42

PostUA:

jetem prawie po środku :)
miło, szybko i sympatycznie
Awatar użytkownika
dj_shreder
Postujący
Postujący

Dołączenie: 22 Gru 2004, 12:28
Miejscowość: Kamienna Góra to chyba gdzies koło Marsa

Postprzez komandos » 28 Wrz 2005, 21:47

PostUA:

ooo dobre....
Ashes to ashes , Dust to dust... AMEN !!!
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Postprzez rumun » 29 Wrz 2005, 08:14

PostUA:

Szału nie ma :)
Programy, Gry, Download https://www.instalki.pl/
Sklep z oprogramowaniem https://www.vebo.pl/
Windows 7 https://windows7.pl/
Awatar użytkownika
rumun
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:52
Miejscowość: PL
Pochwały: 14

Postprzez zebra » 29 Wrz 2005, 15:11

PostUA:

Przy okazji zadam pytanie co bedzie gdy np:5,10 lyb 20 oób bedzie miało juz maximum napisanych postuw na swoim koncie??Czy zostaną one wyzerowane???bo max to 1000prawda.

Coś za bardzko się interesujesz ilością postów. Skup się lepiej na ich jakości... Nie chcę się tutaj wypowiadać za administratorów, ale pewnie konto nie zostanie wyzerowane, bo przecież nie ma takiej potrzeby. Posty pewnie będą nadal naliczane, ale bez zmiany rangi. No, chyba, że do tego czasu powstaną nowe zasady w tej kwestii. :wink:
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Hpest » 30 Wrz 2005, 10:55

PostUA:

Skoro to jest forum to warto omuwic kazdy topic, a ten jest nie dla kazdego znany. Napewno wielu forumowiczów to interesuje.
Co do ilosci postów "zebra" to lepiej mi nic nie mow.A moze chcesz sie znami podzielic informacja jak tego dokonałas :wink:
hehehehe.
pozdro"
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez zebra » 30 Wrz 2005, 15:55

PostUA:

Hpest napisał(a):Skoro to jest forum to warto omuwic kazdy topic, a ten jest nie dla kazdego znany. Napewno wielu forumowiczów to interesuje.
Co do ilosci postów "zebra" to lepiej mi nic nie mow.A moze chcesz sie znami podzielic informacja jak tego dokonałas :wink:
hehehehe.
pozdro"

Przecież nie zarzucałam ci tego, że nie możesz się o to pytać na forum. Możesz. Przecież po to ono jest... :wink: Jak tego dokonałam? Przecież to nic wybitnego. :wink: Po prostu nie koncentruj się na liczbie postów, tylko na jakości. :wink: Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Hpest » 06 Paź 2005, 22:51

PostUA:

Oj zebra jezeli miał bym patrzec na to czy ty mi kazesz pisac cokolwiek na tym forum to naprawde...lol i tyle. :lol:

Hmm mysle ,że to włąsnie twoje posty powinny byc bardziej efektywne i lepsze jakosciowo prawda.Gdyz kiedys były własnie takie.
Co sie z toba stało czyzbys sie opusciła w efektywnosci i skutecznosci pisanych przez Ciebie postów. :wink:
A moze jest tego inna przyczyna.A tak na marginesie zauwazyłem ,ze jestes bardzo Czujna i wrazliwa gdy ktos cos pisze o Ilosci post'ów :643:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez zebras rulez » 06 Paź 2005, 23:34

PostUA:

hpest widać po twoim poscie, że jestes piekielnie zazdrosny o slawę i wiedzę zebry
współczuję ci
pozdro zebra
zebras rulez
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Wrz 2005, 12:00
Miejscowość: znikąd (Izbica)

Postprzez komandos » 06 Paź 2005, 23:45

PostUA:

a ty na każdym kroku próbujesz sie do zebry podlizac,nie żeby mi to przeszkadzało ,bo co mnie to obchodzi,ale wydaje mi sie ,że tak jest....
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Postprzez zebras rulez » 06 Paź 2005, 23:49

PostUA:

to z mojego nicka prosto wynika,
ale tak tu jest, że kilku pisarzy atakuje zebrę, zazdroszcząc jej może nie tyle wiedzy, co bardzo ciekawego sposobu pisania
zebras rulez
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Wrz 2005, 12:00
Miejscowość: znikąd (Izbica)

Postprzez komandos » 07 Paź 2005, 00:11

PostUA:

to normalne,że może budzić zazdrość wiedza zebry,ale ,że niby ktos ja atakuje ?
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Postprzez zebra » 07 Paź 2005, 16:51

PostUA:

Zbędne komentarze i cała dyskusja...
Hpest napisał(a):Oj zebra jezeli miał bym patrzec na to czy ty mi kazesz pisac cokolwiek na tym forum to naprawde...lol i tyle. Laughing

Hmm mysle ,że to włąsnie twoje posty powinny byc bardziej efektywne i lepsze jakosciowo prawda.Gdyz kiedys były własnie takie.
Co sie z toba stało czyzbys sie opusciła w efektywnosci i skutecznosci pisanych przez Ciebie postów. Wink
A moze jest tego inna przyczyna.A tak na marginesie zauwazyłem ,ze jestes bardzo Czujna i wrazliwa gdy ktos cos pisze o Ilosci post'ów

Bezpodstawne oskarżenia. Po pierwsze, nie rozkazuję ci pisać czegokolwiek na tym forum, tylko pisać rzeczowo i na temat. I to nie jest skierowane tylko do twojej osoby, bo nic ci nie zarzucam, tylko do wszystkich forumowiczów. A do jakich? Nie będę nikogo atakować personalnie. Każdy sam dobrze wie i jest tego świadomy, czy nabija posty, czy też nie... Zarzucasz mi to, że moje posty nie są już na takim poziomie, jak dawniej. Ja tak nie uważam. Tak jak dawniej staram się pisać klarownie, z sensem i na temat. I zamierzam być konsekwentna w tym postanowieniu. Nie jestem przesadnie czujna i wrażliwa na punkcie ilości postów... W przeciwieństwie do ciebie, Hpest. Oto dowód: http://www.instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=1991 I twój post:
Hpest napisał(a):I co mi wzieto ok 23postów tak samo jak i kumplowi.Dziadyyy
I kto tu mówi o wrażliwości co do ilości postów... :/ Takie posty (i to nie tylko twoje) świadczą głównie o tym, jak bardzo zależy użytkownikowi na liczbie uzyskanych postów... Kolejnym wątkiem są wypowiedzi, twoje... zebras rulez. Powiem tylko tyle, dzięki za wsparcie, ale nie uważam, żeby ktoś mnie atakował. Jak słusznie zauważył komandos. Nie potrzebuję także żadnych pochwał, czy też uwag o tym, jak piszę, co piszę i kiedy piszę... Jednym słowem, cenię sobie konstruktywną krytykę opartą na konkretach, a nie na bzdurnych podejrzeniach. A to, czy mnie ktoś atakuje, czy też nie, wisi i powiewa koło d...y. I ostatnia uwaga, nie życzę sobie, żeby moja osoba była tematem jakichkolwiek dyskusji na tym forum. I nie jest to złośliwa uwaga i radykalny zakaz, ale prośba. Gdyż sama nie mam zamiaru uczestniczyć w takich dyskusjach, ani się im przyglądać... Bez względu na to, czy będą to tematy schlebiające mojej osobie, czy też przeciwnie... Z góry dziękuję.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników