TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
J mam cos podobnego na tlenie i gg to jest starszne. ale przez skype wsyztko jest ok no czasem sie rozmowa zawiesi na ułamki sekund ale tak to jest bardzo dobrze.
kedjas napisał(a):mam problem. działał na początku ok. po 1 dniu ma straszne opóźnienie rozmów ( tzw ping ?) proszę o radę pomocyyyyy!!!!!!
Nie musial byc to problem po Twojej stronie.
Jesli jednak masz doczynienia ze stalymi opoznieniami, to skontaktuj sie z dostawca uslug internetowych. Transfery na tzw. LANach nie sa ciagle (celowe dzialanie).
Ja jak gadam przez Tlena albo GG to nie da się rozmawiać, a mam łącze 128 kbps. Jak wejde na Skype to jest wszystko w porządku, są tam jakieś opóźnienia 1 sekunda, ale i tak jest dobrze a gadam z kolegą co ma takie samo łącze.