TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Postprzez miki35 » 18 Lis 2006, 17:37

PostUA:

Kupiłem właśnie słuchawki z mikrofonem do skype ,ale nie wiem gdzie je podłączyć .Mam kartę dzwiękową creative 5+1.Jeśli ktoś mógłby pomóc byłbym wdzięczny.
Awatar użytkownika
miki35
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lis 2006, 13:44

Postprzez destyny » 18 Lis 2006, 19:57

PostUA:

U mnie dziurka do mikrofonu ma kolor różowy , a do słuchawek zielony u Ciebie powinno być podobnie. Najlepiej weź odwróć komputer i zobacz samemu przy każdej dziurce masz wzorek (taki rysuneczek przedstawiający np: mikrofon ) i sam już intuicyjnie dojdziesz. Jak już podłączysz i będzie dźwięku (o ile dobrze podłączyłeś) to wejdź w Start -> Akcesoria -> Rozrywka -> Regulacja Głośności -> i tam pogrzeb we właściwościach.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników