TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

SlimBrowser nie otwiera stronek

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

SlimBrowser nie otwiera stronek

Postprzez poziomka » 15 Sie 2005, 22:25

PostUA:

Hej mam malutki problemik chciałabym dowiedziec się dlaczego przegladarka SlimBrowser nie otwiera mi stronek w java z góry dziekuje i pozdrawiam :)
poziomka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Sie 2005, 22:38

Postprzez zebra » 15 Sie 2005, 23:18

PostUA:

W opcjach, na pasku zadań przeglądarki (nie wiem, gdzie dokładnie się znajdują) ustaw opcję odblokowania skryptów, lub podobną. Zainstaluj także najnowszą wersję Javy--> http://www.instalki.pl/download/downloa ... t=uzytkowe . Sprawdź także w opcjach Start-->Panel sterowania-->Ustawienia internetowe-->zakładka Zabezpieczenia-->Poziom niestandardowy... Szukasz kategorii Obsługa skryptów, wszystkie opcje: Wykonywanie aktywnych skryptów, Wykonywanie skryptów apletu języka Java oraz Zezwól na operację wklejania przez skrypt, muszą mieć zaznaczoną opcję Włącz. Zapisujesz ustawienia, potwierdzając je w każdy pojawiającym się okienku ostrzeżenia o zmianie ustawień.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników