TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

SŁUCHAWKI Z MIKROFONEM ''TDK'' - MIKROFON NIE DZIAŁA.

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

SŁUCHAWKI Z MIKROFONEM ''TDK'' - MIKROFON NIE DZIAŁA.

Postprzez NikodEEM3 » 30 Cze 2015, 20:52

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.130 Safari/537.36

Witam!
Mam problem, otóż podłączam słuchawki z mikrofonem do nowego komputera. No i komputer wykrywa mikrofon, sterowniki też go wykrywają. Ale mikrofon np. na skype nie działa. Nie wiem, od czego może to wynikać. Może źle coś ustawiłem, ale nie wiem. Pomożecie? Same słuchawki też komputer i sterowniki wykrywają, ale one chodzą normalnie, a mikro nie. Pomożecie?
NikodEEM3
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Cze 2015, 15:52

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]