TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Śmieszne jest to...

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Śmieszne jest to...

Postprzez ciken » 01 Lut 2007, 13:51

PostUA:

...ze gdy dzisiaj rano zobaczyłem zachęcajacą oferte programu GoD 1.88, to ściągnołem go... Po zainstalowaniu wyskoczyła opcja zajerestrowania się, poprzez wysłanie sms-a pod jakis nr i o pewnej tresci... zamiast 9zł mialem płacic 1zł, ze względu na promocje ... wysłałem sms-a ... w odpowiedzi przychodzi ze podalem błedne słowo które mialem wysłac w tresci ... dlatego hasła do rejestracji nie dostałem... słowo było napisane dobrze... ale najlepsze jest to ze zjadło mi zamiast złotówki i 22 groszy , ok. 10zł ... do tej 9 Vat doliczyli :P ... Wasza strona poleca ten program... Ja osobiście wogóle nie polecam :P :lol: Dlatego wypowiedziałem sie na waszym forum... program może i jest dobry, ale niewiadomo ile by zjadło po wysłaniu kolejnego sms-a 8) i jeszcze od godziny 8.00 mi lekko humor popsół :lol: ale juz jest dobrze :twisted: ...
"lojalność rzecz święta"
ciken
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Lut 2007, 10:01
Miejscowość: Toruń

Postprzez rumun » 01 Lut 2007, 14:02

PostUA:

Z tą reklamacją musisz zgłosić się do producenta programu. Powinni zwracać za takie błędy.
Programy, Gry, Download https://www.instalki.pl/
Sklep z oprogramowaniem https://www.vebo.pl/
Windows 7 https://windows7.pl/
Awatar użytkownika
rumun
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:52
Miejscowość: PL
Pochwały: 14

Postprzez Mirahz » 01 Lut 2007, 14:12

PostUA:

W sumie, to juz 2 taka informacja na tym forum o danym programie. Najwazniejsze jest to, zeby zglosic ta nieprawidlowosc wlascicielowi aplikacji i nie pozostac obojetnym. Roznie bywa z systemami smsowymi.
Zycze rozwiazania problemu.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez kukaszr » 01 Lut 2007, 14:28

PostUA:

z ciekawości podaj ten numer...

apropo reklamacji ;d nie licz na oddanie kasy ;] Otstnio pękła mi skorka w butach jak, że znanej firmy NIKE... Oddałem na reklamacje i dostałem po tygoniu informacje:

Zepsucie zostało spowodowane złym rozstawem masy padającym na buty
LOL 3 mies. buty do kosztykowki NO COMENT
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

...

Postprzez ciken » 01 Lut 2007, 14:52

PostUA:

wywalilem tego smsa... bo nie chciało mi sie patrzec na taki beszczelny wałek... ale ściągnij sobie ten program i informacja z numerem i kodem wyświetli ci sie napewno po wybraniu opcji szukaj... pzdr :wink:
"lojalność rzecz święta"
ciken
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Lut 2007, 10:01
Miejscowość: Toruń

Postprzez Gaber » 04 Lut 2007, 19:08

PostUA:

2 razy odpłatnie rejestrowałem się na GOD-a i nie miałem ,żadnych problemów.
Nie korzystam z tego p2p,bo jest stosunkowo mało wydajna pod wieloma względami jak dla mnie.
Awatar użytkownika
Gaber
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Lut 2007, 01:38
Miejscowość: Częstochowa

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników