TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Otóż kupiłem sobie SE W380i w Orange. Zainstalowałem dostarczone przez Orange sterowniki. Podłączyłem kabel usb do kompa a potem do telefonu. Na kompie mi nic nie wykrywa a telefon "wariuje" i wyskakuje mi na nim że muszę podłączyć kabel usb. Poszedłem do kumpla i u niego wszystko ok. Czy to jest wina mojego usb czy co?? Z góry dzięki za odpowiedź.
A czy po wpięciu jakiegoś pendrive czy mp3 usb wykrywa taki sprzęt jeśli ci nie wykrywa też i takich rzeczy to możliwe że to wina usb albo coś z systemem.
jakiego masz Windowsa a jakiego koleba? wejdź w właściwości mojego komputera potem na menadżer sprzętu i wyszukaj ponownie stery reinstaluj reinstaluj i jeszcze raz próbuj
Mi się wydaje że tu coś albo jest pomieszane z systemem albo coś z usb Jak nie wykrywa dwóch standardowych urządzeń typu Pendrive,i kabel do sony ericsona w300i.
Podaj mi nazwę płyty głównej i tak jak pisał in2dex podaj nazwę systemu.
Reinstalacja jest odświeżeniem systemu podczas włożenia płyty z systemem wyskakuje okno do instalacji wtedy wybieramy przycisk "R" Czyli napraw i wtedy jest reinstalacja systemu, jak masz już porządnie zaśmiecony komputer to możesz zrobić format, ale wcześniej musisz po zgrywać swoje ważne dane, tutaj masz informacje jak się robi format itp
A ja dane zachowuję ta 2 partycji, a gdy mam poważną awarię windy jak już się włączyć nawet nie chcę to wkładam Ubuntu do napędu i przenoszę za 2 partycję i format c instalacja windy przenoszenie danych na z np d na c i format d