Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Sony Ericson W380i -problem z połączeniem telefon a PC

12 Wrz 2008, 12:13

Otóż kupiłem sobie SE W380i w Orange. Zainstalowałem dostarczone przez Orange sterowniki. Podłączyłem kabel usb do kompa a potem do telefonu. Na kompie mi nic nie wykrywa a telefon "wariuje" i wyskakuje mi na nim że muszę podłączyć kabel usb. Poszedłem do kumpla i u niego wszystko ok. Czy to jest wina mojego usb czy co?? Z góry dzięki za odpowiedź.

Re: Sony Ericson W380i -problem z połączeniem telefon a PC

12 Wrz 2008, 15:48

A czy po wpięciu jakiegoś pendrive czy mp3 usb wykrywa taki sprzęt :?: jeśli ci nie wykrywa też i takich rzeczy to możliwe że to wina usb albo coś z systemem.

13 Wrz 2008, 10:15

Drukarkę HP wykrywa , mp4 wykrywa , aparat canon wykrywa ale pen drive'a Kingstone nie wykrywa.

13 Wrz 2008, 17:45

jakiego masz Windowsa a jakiego koleba?
wejdź w właściwości mojego komputera potem na menadżer sprzętu i wyszukaj ponownie stery
reinstaluj reinstaluj i jeszcze raz próbuj :)

14 Wrz 2008, 09:54

Mi się wydaje że tu coś albo jest pomieszane z systemem albo coś z usb Jak nie wykrywa dwóch standardowych urządzeń typu Pendrive,i kabel do sony ericsona w300i.

Podaj mi nazwę płyty głównej i tak jak pisał in2dex podaj nazwę systemu.

14 Wrz 2008, 17:07

Miałem podobny przypadek ale z modemem (zxdsl v2) i tylko reinstalacja systemu zadziałała

15 Wrz 2008, 15:12

system to Windows XP Professional 2002 r. +service pack 2

karta główna to asus a7n8x-xe

Acha i jeszcze małe pytanko. Ja sie reinstaluje??

15 Wrz 2008, 20:35

Ja sie reinstaluje??

Reinstalacja jest odświeżeniem systemu podczas włożenia płyty z systemem wyskakuje okno do instalacji wtedy wybieramy przycisk "R" Czyli napraw i wtedy jest reinstalacja systemu, jak masz już porządnie zaśmiecony komputer to możesz zrobić format, ale wcześniej musisz po zgrywać swoje ważne dane, tutaj masz informacje jak się robi format itp

Poczytaj
1.) http://support.microsoft.com/default.as ... ;pl;313348
2.) http://support.microsoft.com/default.as ... ;pl;316941

15 Wrz 2008, 21:03

A ja dane zachowuję ta 2 partycji, a gdy mam poważną awarię windy jak już się włączyć nawet nie chcę to wkładam Ubuntu do napędu i przenoszę za 2 partycję i format c instalacja windy przenoszenie danych na z np d na c i format d :)

06 Paź 2008, 21:55

Sony Ericsony mają wadliwe kable usb . Spróbuj innego kabla
Wyślij odpowiedź