TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

SP

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

SP

Postprzez Krzychu » 30 Gru 2005, 10:24

PostUA:

siema! mam pirara Wina i chcialbym SP2 ale sie nie da! Czy można to jakoś obejść bez ponownej instalacji Wina?? BO wiem że na cd keyu rhQQ2 sp2 niedziala plllis help
Krzychu
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Gru 2005, 10:22

Postprzez Hpest » 30 Gru 2005, 14:16

PostUA:

:) W jaki sposób chcesz zainstalować SP2 ?? Poprzez aktualizację systemu windows, a następnie pobranie jej z neta ze strony domowej czy z jakieś strony z download'em gdzie znajduję się instalator SP2 do pobrania, a może posiadasz SP2 na cd??

P.S dodam, żę ja również posiadam nie legalną piracką wersję Win'a. :D , a SP2 instaluję się bez rzadnych problemow. :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Krzychu » 30 Gru 2005, 14:30

PostUA:

poprzez aktualizacje:D
Krzychu
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Hpest » 30 Gru 2005, 14:43

PostUA:

Czyli w podobny sposób jak ja. Reinstallka nic nie da, niestety wydaje mi sie, że bedziesz zmuszony ponownie zainstalkować system. Choć może są jakieś progamy do zmiany kluczy w windowsie, ale ja ich nie znam.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Krzychu » 30 Gru 2005, 14:58

PostUA:

slyszalem ze wystarczy cos w rejestrze zmienic potem zaczac instalowac service packa rejestracja telefonicznie i spacialny kod do tego był
Krzychu
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]