TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Space Siege

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Space Siege

Postprzez Brooklyn » 16 Sie 2008, 17:47

PostUA:

Jak Wam sie podoba gierka ? Gralem w demo, czulem nie dosyt bo krotka, ale niezle sie sieka, lubie hash and slash, wiec gratka bylo cos nowego, cos co sie nie opiera na mieczu i toporze. Dlatego gierka mnie wciagnela i czekam na premiere w Polsce ! Zreszta zobaczcie sami
http://br.youtube.com/watch?v=yAMewbg3tn0
Brooklyn
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Mar 2008, 13:28

Postprzez Dawid255151 » 16 Sie 2008, 19:32

PostUA:

Totalna kicha jak dla mnie widok z góry grafika taka jak w simsach , akcja na planetach to też minus :/ gra tak jak dla dzieci nic poważnego, gra podobna do Toy story zagraj w poważną grę np Devil May Cre
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez murarz777 » 16 Sie 2008, 19:38

PostUA:

Toy Story niezłe porównanie xD
moim zdaniem gra nic specjalnego
A Devil May Cry 4 to gra marzenie ;p
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Re: Space Siege

Postprzez Brooklyn » 25 Sie 2008, 16:39

PostUA:

W sumie nic specjalnego, do hitu raczej jej daleko, ale mozna popykac w bezmozgie niszczenie wszystkiego co zobaczy sie na mapie :P
Brooklyn
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Mar 2008, 13:28

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]