Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

SpiderMan 3

09 Lip 2007, 21:32

co uwazacie o tym filmie?? ogladnalem go ale nie przypadl mi zbytnio do gustu. u mnie 6/10

15 Lip 2007, 11:38

Ja bym go ocenił na 7/10 Fajne efekty ale z fabuło kiepsko.

16 Lip 2007, 22:59

Według mnie ostatnie ekranizacje komiksów, a zwłaszcza pajączka, to istna pomyłka i pastisz. Beznadziejni aktorzy (Tobey Mcguire - no przepraszam, co to ma być, Peter Parker był nieśmiały, ale nie był ciapą; albo grająca MJ - ta postać w komiksie zawsze kojarzyła mi sie z ładną istotą, a nie tym czymś co ją gra), głupawe kostiumy (wystarczy wspomnieć goblina z pierwszej części -całkowita porażka), nie wspominając gry aktorskiej i fabuły.
Ktoś może mi zarzucić, że nie oglądałem trzeciej części i się wypowiadam, ale wystarczą mi poprzednie dwie, które były spaprane, więc trzecia może być tylko gorsza, na zasadzie równi pochyłej :twisted:

30 Lip 2007, 23:54

Byłem w kinie na tym i muszę stwierdzić, że strata czasu :) Za długi, za nudny i nawet efekty tego nie nadrabiają chociaż są faktycznie dobre. Moja ocena 3/10

02 Wrz 2007, 23:08

Kapitalny FILM !!! :D
Choć nie tak dobry jak dwójka i jedynka, ale i tak jestem pełen zachwytu... :)
9/10

17 Gru 2007, 18:44

film już niestety naciągany to tylko moje zdanie 5/10 nie długo będzie pewnie
spiderman 5 potem 6 itd :razz:

24 Gru 2007, 20:51

film z największą ilością błędów w 2007 roku tak został oceniony przez krytyków:P Jak dla mnie całkiem spoko:)

24 Gru 2007, 21:52

Mi sie film podobal ,daje 7/10 .
Nie zapominajcie,ze film mimo wielu "starsznych" efektow jest tworzony dla nastolatkow i musi przejsc przez cenzure,ktora pozwoli mu byc wyswietlanym w odpowiednim przedziale wiekowym.
Trudno stworzyc film na podstawie komiksu,albo gry...
I wiecej,rezyser sam interpretuje swiat przedstawiony w pierwowzorze i nie musi on sie zgadzac z naszym wyobrazeniem o tym swiecie(tu zablysne i powiem,ze jest to tzw. teoria quasi-sadow Ingardena:)
Dobra,koncze,bo sie rozpisalem.
Film w porzadku,raz jeszcze powiem.
Wyślij odpowiedź