TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Sport

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez skylinegtr » 22 Kwi 2006, 20:27

PostUA:

A ja cwicze na siłowni i lubie jazde rowerem. Widze ze mamy tutaj tez motocyklistów:D Szkoda ze prawka jeszcze nie mam :?
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez tomek123 » 24 Kwi 2006, 14:20

PostUA:

Ja lubie koszykówke czasami ogladne piłke nozna ale to juz zadko no i bez roweru sie nie obejdzie. A co myslicie jak interesujecie sie koszyówką polska kto dojdzie do finału?? Polpak czy anwil bo prokom to wiadomo ja osobiscie licze na beniaminka czyli polpak bo jestem z tej miejscowosci polpak swiecie!!! Polpak swiecie mistrz polski ale super brzmi jka myslicie polpak wygra mistrzostwa polski bo juz wygralismy z ostrowem 3-0 a prokom z nimi przegral 2 mecze jakie szanse mamy ile procent dajecie bo ja polpakowi do 50 % a moze wiecej kto jest waszym faworytem???????
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Mar 2006, 15:34

Postprzez gtasanandreas » 24 Kwi 2006, 14:41

PostUA:

ja gram w piłkę nożną i lubię grać w kosza ale nie lubię grać w siatkówke
gtasanandreas

Postprzez Lisek » 26 Kwi 2006, 23:39

PostUA:

ja uprawiem ostatni tylko alkoholizm ale kiedys grale w pilke i to nawet calkiem niezle
Lisek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Kwi 2006, 18:02
Miejscowość: radom

Postprzez dareqJG » 29 Kwi 2006, 12:56

PostUA:

a ja jestem w szkole sportowej..trenuje piłkę...bieganie, pchniecie kula i takie tam...lubie jeździc na rowerze no i woogóle lubie niemal kazdy sport :D :D :D
Awatar użytkownika
dareqJG
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sty 2006, 17:49

Postprzez archaniol » 29 Kwi 2006, 18:54

PostUA:

siatkóka, ewentualnie piłka nożna, i oczywiście zimąna narty :D
Awatar użytkownika
archaniol
Postujący
Postujący

Dołączenie: 10 Lip 2005, 18:14
Miejscowość: MK City

Postprzez dublok » 04 Maj 2006, 11:09

PostUA:

Ja gram w piłkę nożną na obronie w "B" klasowej drużynie:]:]:] Wymiatam jak nic:) Drugi Carles Puyol:P:P
Awatar użytkownika
dublok
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Paź 2005, 16:59
Miejscowość: Z brzucha mamy:P

Postprzez viprex » 04 Maj 2006, 22:48

PostUA:

Przed Kontuzja - koszykówka ,siatka i nozna
Po kontuzji - snooker, pool bilard i dziewiątki
po wyleczeniu kontuzji (jeszcze jakieś 2 miesiące ) - kosz, siatka i nożna 8)
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników