Tematyka dotycząca bezpośredniej wymiany plików, czyli p2p
Wyślij odpowiedź

Spory problem z programem Moorhunt.

25 Gru 2007, 21:38

Nie mogę uruchomić tego programu. Jak próbuję uruchomić to mi takie coś wywala.

26 Gru 2007, 10:20

Po pierwsze takie problemy powinienes opisywac na forach p2m bo to one sie w tym specjalizuja :)
Po drugie zainstaluj to http://www.instalki.pl/programy/downloa ... mework.php i problem zniknie :)

26 Gru 2007, 12:40

Działa. Wielki dzięki. Tak długo go używałem i zapomniałem już co trzeba zainstalować. Plusik dla Ciebie.

26 Gru 2007, 16:05

manius23 napisał(a):Po pierwsze takie problemy powinienes opisywac na forach p2m bo to one sie w tym specjalizuja :)

?????
program jak program, a to forum i ten dział sluzy do opisywania problemow z roznymi programami więc nie wiem po co to stwierdzenie...

to tak, jakby ktoś miał problem z programem BitTorrent i kazałbys mu napisać o tym dla forum strony torrentowej. Albo problem z Antywirusem - niech pisze na forum nt. bezpieczeństwa.

Forum sluzy do pomocy, nie wiem czy wiesz. Szczegolnie jak ejst ogolnoinformatyczne.

27 Gru 2007, 10:42

?????
program jak program, a to forum i ten dział sluzy do opisywania problemow z roznymi programami więc nie wiem po co to stwierdzenie...

to tak, jakby ktoś miał problem z programem BitTorrent i kazałbys mu napisać o tym dla forum strony torrentowej. Albo problem z Antywirusem - niech pisze na forum nt. bezpieczeństwa.

Forum sluzy do pomocy, nie wiem czy wiesz. Szczegolnie jak ejst ogolnoinformatyczne.

no niech ci bedzie :)
Wyślij odpowiedź