TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Spory problem z programem Moorhunt.

Tematyka dotycząca bezpośredniej wymiany plików, czyli p2p

Spory problem z programem Moorhunt.

Postprzez mateusz x man » 25 Gru 2007, 21:38

PostUA:

Nie mogę uruchomić tego programu. Jak próbuję uruchomić to mi takie coś wywala.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez manius23 » 26 Gru 2007, 10:20

PostUA:

Po pierwsze takie problemy powinienes opisywac na forach p2m bo to one sie w tym specjalizuja :)
Po drugie zainstaluj to http://www.instalki.pl/programy/downloa ... mework.php i problem zniknie :)
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez mateusz x man » 26 Gru 2007, 12:40

PostUA:

Działa. Wielki dzięki. Tak długo go używałem i zapomniałem już co trzeba zainstalować. Plusik dla Ciebie.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez LucaS » 26 Gru 2007, 16:05

PostUA:

manius23 napisał(a):Po pierwsze takie problemy powinienes opisywac na forach p2m bo to one sie w tym specjalizuja :)

?????
program jak program, a to forum i ten dział sluzy do opisywania problemow z roznymi programami więc nie wiem po co to stwierdzenie...

to tak, jakby ktoś miał problem z programem BitTorrent i kazałbys mu napisać o tym dla forum strony torrentowej. Albo problem z Antywirusem - niech pisze na forum nt. bezpieczeństwa.

Forum sluzy do pomocy, nie wiem czy wiesz. Szczegolnie jak ejst ogolnoinformatyczne.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez manius23 » 27 Gru 2007, 10:42

PostUA:

?????
program jak program, a to forum i ten dział sluzy do opisywania problemow z roznymi programami więc nie wiem po co to stwierdzenie...

to tak, jakby ktoś miał problem z programem BitTorrent i kazałbys mu napisać o tym dla forum strony torrentowej. Albo problem z Antywirusem - niech pisze na forum nt. bezpieczeństwa.

Forum sluzy do pomocy, nie wiem czy wiesz. Szczegolnie jak ejst ogolnoinformatyczne.

no niech ci bedzie :)
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Powróć do P2P - Wymiana plików

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]