TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

sposoby na kanara :D

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

sposoby na kanara :D

Postprzez Tomhep1990 » 27 Wrz 2006, 17:44

PostUA:

jak w temacie jakie znacie sposoby na kanara?
Awatar użytkownika
Tomhep1990
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2006, 20:46
Miejscowość: Sandomierz

Postprzez kukaszr » 27 Wrz 2006, 18:46

PostUA:

nogi za pas i w las!

znam kolesia ktory jest kanarem w pozniau w MPK ma na łape 2500 ;) i mowi ze nie przyjmuje łapuwek bo są czasami podstawieni ludzie... a z kazdego mandatu dostaje prowizje... i podtwierdził moją teorie, że ajlepiej uciekac bo nikomu sie nie chce gonic
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez rumun » 27 Wrz 2006, 18:55

PostUA:

"Spieprzaj, dziadu!" :D
Programy, Gry, Download https://www.instalki.pl/
Sklep z oprogramowaniem https://www.vebo.pl/
Windows 7 https://windows7.pl/
Awatar użytkownika
rumun
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:52
Miejscowość: PL
Pochwały: 14

Postprzez benek-b12 » 27 Wrz 2006, 18:56

PostUA:

ja to zawsze jak jade bez biletu to przy stylu albo w srodku przy dzwiach stoje... :) juz raz gnalem po polu :)
benek-b12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Sie 2006, 15:13
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez czajek » 27 Wrz 2006, 19:46

PostUA:

Mnie jeszcze ani razu nie złapł/gonil :D
Nie wiem czy na kanary dzialają hasełka typu:
-Prosze pokazać bilet
-Trąbka
-Jaka trąbką?
-A jaki bilet?

choć wątpie by to działało na ale plotki i ploteczki
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez LucaS » 27 Wrz 2006, 20:17

PostUA:

chyba jestem zacofany? ale co to kanar? :( Kierowca w autobusie czy jak? :oops:
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez czajek » 27 Wrz 2006, 20:26

PostUA:

kanar to konduktor który sprawdza bilety :D
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez LucaS » 27 Wrz 2006, 20:28

PostUA:

aha :D To najprostszy sposób na pozbycie się kanara to kupić bilet 5 min. wcześniej :D

Pozdrawiam :D
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Re: sposoby na kanara :D

Postprzez skylinegtr » 27 Wrz 2006, 21:11

PostUA:

Tomhep1990 napisał(a):jak w temacie jakie znacie sposoby na kanara?

To wszystko zalezy od tego jaki Ty jesteś :) Jesli jestes chłop 2x2 metry , to wystarczy przejsc mu po głowie ( tudziez innej czesci ciała) a chłop skapituluje. Jesli jestes chucherko , to mozesz próbować mu przeslizgnąc sie pod nogami , tylko musisz uwazac zeby szybko głowy nie podniesc bo w jajca go palniesz i chłop sie wkurzy. Druga opcja co do chucherka to taka : stoisz z kilkoma kumplami , kucacz i mówisz kumplom zeby cie jakos zasłonili grupą. Czasami sie udaje. Gdy kanar podejdzie do Ciebie mozesz tez wyp!3rdolic mu pięscią/łomem/młotkiem/nożem/siekierą/butem kolegi ( niepotrzebne skreslic) w głowe:)

A tak na poważnie najlepszym sposobem na kanara to miec ze sobą bilet , szczerze mówiac sam nie dawno dostałem 60 zł za jazde bez biletu do szkoły. Jesli naprawde jestes byk to mozesz próbować pierwszej metody którą opisałem powyżej. Jednak czoło wyższe od szympansa zobowiązuje .... :)
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez destyny » 27 Wrz 2006, 21:35

PostUA:

Kanar to tez człowiek nie mozna miec do niego pretemsji o to ze wykonuje swoja prace.... najlepiej jest miec bilet , komunikacja tez musi jakos zarabiac :D a przez to ze połowa spoleczenstwa jezdzi na gape bilety zamiast taniec drozeją.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez kukaszr » 28 Wrz 2006, 17:31

PostUA:

a ja się wycffffaniłem ;d

w poznańskim MPK montują nowe kasowniki do biletów które oprócz nadruku robią dziurki ;) przedtem był sam nadruk

więc ja wykrojłem sobie odpowiedni skrawek papieru który po nałożeniu i odbiciu dał dobry efekt ;) były tylko dziurki i nadrukowane niewyraźne logo przewoźnika, i super nieczytelne numerki godziny i lini którą jade ;) odbiłem go dwa razy i rozmazałem palcem ;]

teraz mam tę jednorazówkę i szukam szczęścia aby złapał mnie jakiś frajer kanar który by uwierzył mi, że kasownik sie na mnie zepsół;d

a ttaj dodaje śmieszny bilet za ponad 2 koła ;)

Image

PRL PANUJE
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Miałem kiedyś przygodę z kanarami...

Postprzez JEDREK » 28 Wrz 2006, 19:13

PostUA:

Miałem niepodpisany bilet miesięczny.Naliczyli mi 47zł.Oczywiście nie zapłaciłem :wink:

Dobrze jest mieć znajomych w M.Z.K !!

Qumpel kiedyś wyciął numer kanarom!! już go chcieli spisywać gdy kierowca otworzył drzwi na następnym przystanku to on wywalił bombę kanarowi i uciekł z autobusu a że był tłok to kanar go nie zdołał złapać!! po za tym kanar o którym mowa był spaślakiem :lol:
Ja tu tylko sprzątam... ;)

i5 3570 @ 4,3 GHz + Noctua NH-U12P, Asus P8Z77-V, Corsair DDR3 2x8GB @ 2060MHz CL10 Ven., MSI GTX 1080 8GB, Samsung SSD 850 EVO 1 TB, Samsung DVD SH-222BB, NZXT Tempest, Corsair AX860i 860W, WIN 10 [x64]
Awatar użytkownika
JEDREK
Moderator
Moderator

Dołączenie: 11 Mar 2006, 19:27
Miejscowość: W ch** daleko z każdej strony xD (51° 24' N, 19° 41' E)
Pochwały: 24
Sprzęt: Komputer PC, Asus ZenFone 5Z

Postprzez kaajka19 » 30 Wrz 2006, 13:40

PostUA:

Ja tam zawsze jak się pytają o bilety to im mówie,że bilety są w kiosku i mnie:spisują,umawiają się na kawe,puszczają wolno ( to zależy co za pajac się nawinie) Ostatnio złapali mnie w poniedziałek madnacik 100zł ,we wtorek 90 zeta. Już tyle tych papierków mam,że mogę sobie nimi tyłek podcierać, a i tak nie zapłace, bo jedyne co jest zgodne z prawdą w tej legitce tj. zdjęcie, więc myśle, że raczej nie mają szans mnie przyczaić ;)
Walcz ze spamem!
Awatar użytkownika
kaajka19
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2005, 14:43
Miejscowość: Koszalin | ŁDZ city;)

Postprzez jaro 15 » 30 Wrz 2006, 18:29

PostUA:

Raz jak jechałem z kumplem w Lublinie i widział ze kanary stoją na przystanku to złapał się rękami ze góre poręcze i z Kopa w klatę kanara. Ten wyleciał z autobusu a my lotę. 3 razy sam uciekalem ale za 4 mnie złapał bo skręciłem nogę. No i dostałem 70 zł mandaciku.
jaro 15
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Lip 2006, 10:39

Postprzez Mirahz » 30 Wrz 2006, 18:32

PostUA:

Prawie jak w filmie "Kontrolerzy" ;) (wegierska produkcja)
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników