TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

spowolniony obraz w stosunku do głosu

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

spowolniony obraz w stosunku do głosu

Postprzez bleble » 03 Mar 2005, 17:20

PostUA:

mam problem z odtwarzaczami filmów zarowno dvd jak i zwyklymi! chodzi o to ze glos idzie normalnie a wizja jest spowolniona!
no nie idzie ogladac filmow!
dyski sa czyste system ok kodeki tez nie pomagają
format juz byl i nic dalej to samo!
bleble
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Mar 2005, 16:37

Postprzez kysiakzgz » 03 Mar 2005, 18:47

PostUA:

mi tez sie tak dzialo :? ale uwierz ze zresetowalem kompa i dzialalo idealnie :D nie wiem zrob system moze pomoze :!:
....::::ReSpEcT::::....
Awatar użytkownika
kysiakzgz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Lut 2005, 10:23
Miejscowość: ZgZ

Postprzez wieprzus » 29 Mar 2005, 11:44

PostUA:

prawdopodobnie jest to wina zbyt DUŻEJ ilości kodeków i programów do odtwarzania filmów które też instalują swoje kodeki i wymuszają ich używanie i to powoduje konflikty na poziomie kodeki-odtwarzacz
chyba jedynym sposobem jest sformatowanie dysku i zainstalowanie tylko jednego playera i jednych kodeków
WINDOWZZZZZZZE......what a shit...
wieprzus
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Mar 2005, 11:21

Postprzez wieprzus » 29 Mar 2005, 11:45

PostUA:

ale takie żeczy tylko w windowsie sie zdarzają, w linuxie nie ma z tym żadnych problemów
WINDOWZZZZZZZE......what a shit...
wieprzus
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Mar 2005, 11:21

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników