TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

sprawdziany szóstoklasisty 2006 - nie moza usunac

Logi, zabezpieczenie komputera, danych. Programy antywirusowe antyspyware, firewall itp.
Regulamin forum
1. Każdy temat powinien odzwierciedlać treść wątku.
2. W przypadku wklejania logów; należy je wykonać od razu przynajmniej z dwóch narzędzi: FRST oraz z GMER
3. Wszelkie logi proszę publikować na przeznaczonych do tego stronach a w poście wklejać tylko link.
4. Nie wskazane jest skracanie logów, należy wkleić cały - od początku, do końca.
5. Nie wskazane jest podczepianie się do tematów innych użytkowników - proszę założyć nowy temat w dziale Bezpieczeństwo, ułatwi to pomoc sprawdzającemu.
6. Osoby nie posiadające odpowiedniej wiedzy, nie powinny sprawdzać logów, ponieważ grozi to poważnym uszkodzeniem systemu lub aplikacji zainstalowanych na komputerze.
7. Należy dokładnie opisać problem, występujące objawy oraz wszelkie podjęte działania.
8. Każdy skrypt jest unikatowy, napisany dla każdego przypadku z osobna, więc nie może być stosowany przez innych.
9. W przypadku zamieszczenia zrzutu ekranu (screenshot'a) proszę korzystać z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć.

sprawdziany szóstoklasisty 2006 - nie moza usunac

Postprzez Miluska16 » 14 Lip 2007, 10:46

PostUA:

słuchajcie. od niedawna mam kompa. zainstalowałam sobie sprawdziany sz óstolasisty 2006. A teraz chcę je usunąć . I tu mam problem, bo przez panel sterowania nie mogę usunąć. Pisze tylko że nie może być kontynuowane usuwanie danedo pliku bo cośtam. proszę was pomóżcie mi
Miluska16
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Lip 2007, 10:39

Postprzez piotrek234 » 14 Lip 2007, 10:48

PostUA:

napisz dokładnie bo "coś tam, coś tam, coś tam" to nie daje nam za dużej szansy na pomoc ;)
piotrek234
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Sty 2007, 12:52
Pochwały: 2

Postprzez Bozz » 14 Lip 2007, 11:20

PostUA:

Wypróbuj Total Uninstall
Jak dalej będzie problem to usuń cały folder z programem, a później wyczyść rejestr
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez piotrek234 » 14 Lip 2007, 11:29

PostUA:

a może nie jest uszkodzony uinstaler tylko już usunęła pliki (na twardo) i teraz pyta się winda czy usunąć ten składnik z listy a ona spanikowała i na forum radzi się co zrobić ;)

usuń wszystkie pliki i dopiero wtedy w "panelu sterowania" i jak wyskoczy okno z zapytaniem czy usunąć ten program z listy naciśnij tak. później aby wyczyścić rejestr ccleanerem
http://www.instalki.pl/programy/download/narzedzia_systemowe/Cleaner.php

(w programie naciśnij ->problemy-> skanuj by znaleźć problem. po skanowaniu naciśnij napraw... i jak cię spyta o kopię rejestru to naciśnij nie)

@wpierw spróbuj sposobem bozz" a :D
piotrek234
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Sty 2007, 12:52
Pochwały: 2

Postprzez Mefisto » 14 Lip 2007, 16:50

PostUA:

Polecam ściągnąć Reg Cleaner i po zainstalowaniu uruchamiasz program wybierasz język Polski (Options > Language > Select Language > Polish.rlg) gdy już to zrobisz wchodzisz w zakładkę [Odinstaluj] szukasz tego co chcesz usunąć zaznaczasz naciskasz [Usuń zaznaczone] później przechodzisz do zakładki [Kopie] zaznaczasz to jeszcze raz i ponownie [Usuń zaznaczone]. Gdy już to zrobisz możesz też poszukać w zakładce [Programy] czy tego tan nie ma jak będzie to usuwasz tak samo jak jest wyżej napisane. Nie mogłaś odinstalować tego w panelu sterowania bo wcześniej to usunęłaś z dysku. Następnym razem tak dokładniej opisz problem ;] poza tym czemu to jest w dziale Bezpieczeństwo xDDD
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]