Fujitsu-Siemens AMILO Pa AMILO Pa 2548
Może zacznę od tego co uszkodzone tak naprawdę to nie wiem, uszkodzenie polega na tym że kiedy laptop startuje to wiatrak chodzi przez okres okołu 8 sekund na maksa i tyle po za tym wszystko ok. Laptop jest z 2008 roku miałem go 2 lata kilka tygodni temu był w naprawie nie chciał się włączyć tzn; startował tylko jak miał się załadować bios to sam się wyłączał i tak w koło. Ale od naprawy wszystko ok działa z wyjątkiem tego że jak laptop startuje to wiatrak chodzi na maksa przez jakieś 5-8 sekund przed naprawą tego nie było podczas pracy normalnie wiatrak działa raz wolniej raz szybciej w zależności od pracy komputera .
Stan wizualny oceniam na bardzo dobry real foto bateria trzyma do 2 godzin Laptopa wysyłam w oryginalnym opakowaniu tak jak kupiłem niestety bez faktury bo był brany na firmę naprawa też była na firmę i też nie mam faktury. Obecnie jest system Windows vista był wgrany na próbę czy laptop działa ale zalecam format sterowniki na HDD pod viste.
Krótki filmik przedstawiający uszkodzenie i prace komputera polecam oglądnąć.
http://www.youtube.com/watch?v=ycYlpAmMTmk
PROSZE O PRZEMYŚLANE ZAKUPY KUPUJESZ USZKODZONY SPRZĘT NEGATYW ANI ZWROT NIE WCHODZI W GRE!!!
Dane techniczne
Ogólne
Model na rok 2008, 2009, 2010
Linia Amilo
Kolor Srebrno-czarny
Ekran
Przekątna ekranu [cal] 15.4
Natywna rozdzielczość 1280 x 800
Karta graficzna nVidia GeForce 8400M G
Specyfikacja
Procesor AMD Turion 64 X2 TL-50
Pamięć RAM 1 GB MAX 4GB
Matryca błyszcząca
Urządzenie wskazujące Touchpad
Dźwięk Wbudowane głośniki stereo, Wbudowany mikrofon
Dysk twardy 250 GB
Napędy DVD-Super Multi DL
Inne Chipset nVidia NForce 630M
Techniczne
Wbudowana kamera 1.3 MPix
Karta sieciowa 10/100
Modem TAK
Łączność bezprzewodowa WiFi 802.11 b/g
Złącza A/V Wyjście DVI-I, Wyjście słuchawkowe (S/PDIF), Wejście mikrofonowe, Wejście liniowe
Złącza USB 3 złącza
Gniazda rozszerzeń ExpressCard (54/34), Czytnik kart SD/MMC, Czytnik kart MS, Czytnik kart MS PRO