TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

SPRZET MI SIE BUNTUJE

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

SPRZET MI SIE BUNTUJE

Postprzez elzbieta » 02 Lis 2006, 23:17

PostUA:

COS SIE DZIEJE Z MOIM KOMPUTEREM.W CZASIE GDY Z NIEGO KORZYSTAM NAGLE SIE WYLANCZA.MONITOR JEST CIEMNY,ALE ZIELONA LAMPKA SIE PALI.PO PONOWNYM WLACZENIU WSZYSTKO JEST DOBRZE PRZEZ JAKIS CZAS ,A POTEM WSZYSTKO OD NOWA.JUZ DWA RAZY WYMIENILAM ZASILACZ .CZYZBY ZNOWU/POMOCY!!!
MAMUSKA JUZ NIE MLODA ALE LUBI POGRAC W CIEKAWE GRY!
Awatar użytkownika
elzbieta
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lip 2006, 21:35
Miejscowość: LODZ

Postprzez jonny » 03 Lis 2006, 07:52

PostUA:

Dlaczego o razu zasiłka , może wiruski ,błedy systemu ,pamięć.
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez Hpest » 03 Lis 2006, 15:29

PostUA:

...albo temperatura lub syf w kompie i nieprawidłowe ustawienia. :)

elzbieta
Prawdopodobnie komputer włącza Ci się w stan "Hibernacji"
Panel sterowania >>> System >>> Zaawansowane >>> "Uruchamianie i odzyskiwanie" Ustawienia >>> "Awaria systemu" odznacz "Automatycznie uruchom ponownie" Wątpię aby to pomogło ale zastosuj się do tych zmian. Ponadto:
Panel sterowania >>> Ekran >>> Wygaszasz ekranu >>> "Zasilanie monitora" Zasilanie >>> "Wstrzymanie systemu”, jeśli masz inaczej zmień na "Nigdy" >>> "Wyłącz dyski twarde" podobnie zmień na "Nigdy".

Nie będziemy pisać w ciemno, podaj więcej inf.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Re: SPRZET MI SIE BUNTUJE

Postprzez wonski » 03 Lis 2006, 18:04

PostUA:

elzbieta napisał(a):COS SIE DZIEJE Z MOIM KOMPUTEREM.W CZASIE GDY Z NIEGO KORZYSTAM NAGLE SIE WYLANCZA.MONITOR JEST CIEMNY,ALE ZIELONA LAMPKA SIE PALI.PO PONOWNYM WLACZENIU WSZYSTKO JEST DOBRZE PRZEZ JAKIS CZAS ,A POTEM WSZYSTKO OD NOWA.JUZ DWA RAZY WYMIENILAM ZASILACZ .CZYZBY ZNOWU/POMOCY!!!

A ja bym raczej obstawiał że to sterowniki od grafiki nawalają, ściągnij najnowsze i zobacz czy bedzie nadal to samo

Pozdrwiam
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez elzbieta » 03 Lis 2006, 20:06

PostUA:

Wszytkim dziekuje za pomoc i wskazowki. Napewno je wykorzystam jakim skutkiem to sie okaze. :)
MAMUSKA JUZ NIE MLODA ALE LUBI POGRAC W CIEKAWE GRY!
Awatar użytkownika
elzbieta
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lip 2006, 21:35
Miejscowość: LODZ

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników